3 нових представництва в Україні — UP-STUDY стає ще ближче!

5912
Facebook Twitter
3 нових представництва в Україні — UP-STUDY стає ще ближче!

Гарна новина для українських абітурієнтів та їх батьків! Центр польської освіти UP-STUDY стає ще ближче, та тепер можна подати документи та вступити в кращі польські установи вищої освіти в наших нових представництвах.

Гарна новина для українських абітурієнтів та їх батьків! Центр польської освіти UP-STUDY стає ще ближче, та тепер можна подати документи та вступити в кращі польські установи вищої освіти в наших нових представництвах. Компанія UP-STUDY стирає кордони та розширює горизонти, тепер у нас 29 представництв, три з яких в Маріуполі, Сєвєродонецьку та Коломиї тільки почали функціонування, але вже повністю забезпечують українських абітурієнтів повним спектром послуг освіти. Друзі, якщо Ви ще не в курсі, хочемо Вас порадувати, в жовтні пройдуть міжнародні освітні презентації «Освіта в Польщі 2018-2019» в тридцяти містах України, в тому числі й в нових представництвах.

Актуальна інформація про нові представництва

Спектр послуг освіти, який надає наш центр польської освіти досить великий: допомога у виборі міста, вищого навчального закладу, спеціальності; візова підтримка; при необхідності, пошук відповідного житла; гарантований вступ в кращі польські ВНЗ, трирічна підтримка в Республіці Польща та багато іншого. Тепер, ці та інші послуги Ви можете отримати в нових відділеннях компанії, які знаходяться за наступними адресами:

1. м. Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 13, офіс 508, БЦ Готелю "Центральний", 5 поверх.

2. м. Коломия, вул. Чорновола, 32-А (3 поверх).

3. м. Маріуполь, вул. Архітектора Нільсена, 60, оф. 316, БЦ "Галакс", 3 поверх.

Через те, що ці нові відгалуження почали функціонування абсолютно недавно, міжнародна освітня конференція «Навчання в Польщі 2018-2019» обов'язково буде проведена в жовтні-листопаді поточного року. Це дуже важлива подія для майбутніх студентів та їх батьків, де можна дізнатися багато цікавого про польську освіту, особливості вибору спеціальності, пріоритетності установ вищої освіти та інші корисні факти.

Чому українці обирають центр освіти UP-STUDY?

Кожен третій студент, який вибирає здобуття вищої освіти за кордоном, а саме в Польщі, вступає з нашою допомогою. По-перше, ми гарантуємо позитивний результат вступної кампанії. По-друге, маючи одинадцятирічний досвід роботи, та, на сьогодні, 29 представництв в Україні та 3 в РП, сміливо несемо звання лідера даної ніші. По-третє, щорічно розробляються акційні пропозиції, які дозволяють: отримати грант на знижку на оплату першого року навчання, вивчити польську мову безкоштовно, або, отримати повний спектр наших послуг безкоштовно, що може собі дозволити далеко не кожна компанія.Через те, що офіси в Маріуполі, Сєвєродонецьку та Коломиї були очікуваною подією для багатьох українців, тепер є унікальна можливість відвідати конференцію та подавати документи до польських ВНЗ, ближче до Вашого місця локації.

Не потрібно їхати до Республіки Польща, або в столицю України, щоб вступити в університет, який Вас цікавить, досить, на сайті компанії подивитися перелік представництв, та нанести візит в найближчий офіс. Тоді, вступ в один з кращих іноземних університетів не змусить себе чекати.З отриманої інформації випливає, що тепер центр польської освіти стане ближче до кожного абітурієнта. Ми пишаємося та хочемо поділитися з Вами радісною подією про відкриття нових представництв в Маріуполі, Сєвєродонецьку та Коломиї, які допоможуть кожному охочому абітурієнту вступити в польську установу вищої освіти без турбот. Також, відвідаєте нашу міжнародну конференцію у Вашому місті «Освіта в Польщі 2018-2019», яка сповнена не тільки цікавими фактами, а й кожен зможе знайти потрібну йому інформацію.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини