Збулася мрія українців: квитки до Польщі доступні онлайн!

4525
Facebook Twitter
Збулася мрія українців: квитки до Польщі доступні онлайн!

Багато українців відправляються до різних міст Республіки Польща з метою навчання, тривалого працевлаштування, подорожі та ознайомлення з культурою та традиціями цієї європейської держави.

Багато українців відправляються до різних міст Республіки Польща з метою навчання, тривалого працевлаштування, подорожі та ознайомлення з культурою та традиціями цієї європейської держави. Умови безвізового режиму полегшили короткострокові поїздки, адже не потрібно оформляти додаткові документи на перетинання кордону, типу туристичної або шенгенської візи. Зважаючи на це, потік туристів з України теж збільшився. Раніше можна було дістатися до великих міст Польщі, як за допомогою використання авіаоператора, так і з використанням наземного транспорту. Багато українців відправляються до польських куточків, подорожуючи залізницею, та на це є ряд причин. Але сьогодні, 16 травня 2019 головною новиною стало те, що з учорашнього дня квитки на потяг до Польщі можна купити через онлайн сервіси.

Ще тринадцятого травня було оприлюднено, що за кілька днів громадянам України буде доступна можливість купувати квитки в усі наявні напрямки залізничного сполучення з Польщею з допомогою Інтернет оформлення. Євген Кравцов, голова правління «Укрзалізниці» опублікував цю приємну та важливу для українців та тих людей, які відправляються до РП з нашої країни, новину, на своїй офіційній сторінці у Facebook.

У короткому повідомленні пан Кравцов особливо підкреслив, що онлайн продаж квитків здійснюється для всіх наявних напрямків, що зв'язують українські міста з польськими. Щоб використовувати можливості, що відкрилися, необхідно перейти за посиланням https://booking.uz.gov.ua. Голова «Укрзалізниці» нагадав, що до внесених змін подібна опція могла бути використання лише для кількох рейсів. Це викликало справедливу хвилю обурення від потенційних пасажирів, адже через такі незручностей сервісу їм доводилося відстоювати багатолюдні черги на центральному вокзалі Києва.

Він також зауважив, що зі свого боку група фахівців від «Укрзалізниці» прагнула максимально прискорити всі необхідні домовленості зі своїми колегами з Польщі.У повідомленні також йшлося про те, що вже з учорашнього дня, 15.05, охочі особи можуть без проблем оформити потрібний квиток на будь-який з міжнародних рейсів до Польщі на офіційному сайті «Укрзалізниці», та, як показують перші відгуки від людей, котрі вже здійснили покупку, сервіс працює без збоїв.У наших читачів була можливість ознайомитися з інформацією, щодо недавнього скасування кількох рейсів (поїзд №751/752), що курсували за маршрутом Здолбунів-Хелм (РП), оскільки проводилися ремонтні роботи залізничного полотна. Офіційним перевізником України було повідомлено про подібні зміни на сайті компанії.Можливо, багатьом буде цікаво, що порядком обридлі фіранки, котрі «прикрашають» вагони внутрішніх та міжнародних поїздів «Укрзалізниці», скоро зникнуть, їх замінять на сучасні функціональні ролети. Капітальний ремонт триває, а заміна фіранок є одним з пунктів апгрейда вагонів. До речі, портал Знай.uа, у котрий раз нагадав українцям, які подорожують з дітьми до 14 років, основні правила входу до вагона. Ні для кого не секрет, що батьки зобов'язані мати відповідні документи, як свої, так і дитини. Також, відправляючись внутрішнім або міжнародним рейсом, варто поцікавитися можливими пільгами для придбання квитка дитині. Цей же ресурс заявив від імені своїх читачів, що український залізничний оператор за весь час надання послуг не може похвалитися хорошим сервісом, що призводить до стану здивування іноземних громадян, а іноді дивує й українців. Маємо великі надії, що капітальний ремонт буде проведений сумлінно, та українських, а також іноземних мандрівників чекають зручні умови придбання квитків, справедлива ціна за послуги та комфортне переміщення у потрібному напрямку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини