Як повинна виглядати фотографія для резюме?

1713
Facebook Twitter
Як повинна виглядати фотографія для резюме?

Як повинна виглядати фотографія для резюме? Коли варто займатися підготовкою документа та як зробити його ефективним? Ось поради, які дадуть відповідь на ці питання.

Добре написане резюме є ключем до успіху та кроком до отримання роботи. У резюме важливий не тільки контент. Варто звернути увагу на фото для CV, яке повинно відповідати критеріям. Як повинна виглядати фотографія для резюме? Коли варто займатися підготовкою документа та як зробити його ефективним? Ось поради, які дадуть відповідь на ці питання.

Бізнес фото — що це значить для студентів польських ВНЗ та молодих фахівців?

В епоху селфі мало хто знає, що таке бізнес-фотографія. Цей тип фото повинен бути включений до резюме. Це гідний варіант, який зробить CV професійним. То що ж таке бізнес фото? По-перше, людина, що позує для фотографії, повинна мати правильний одяг. Дрес-код ділового фото повинен бути елегантним, без яскравих кольорів або доповнень. Людина повинна бути на передньому плані. Ділова фотографія має бути зроблена на приглушеному фоні. Дурні обличчя та смішні жести не рекомендуються. Важливим є збалансований та класичний зовнішній вигляд.

Як повинна виглядати фотографія для резюме?

Щоб біографія була прозорою та поважною, варто сфокусуватися на професійній фотографії. Уникайте селфі, які виглядають погано у біографії та відкидається вербувальники. Також небажано додавати святкові та особисті знімки з масових заходів. Включати їх у документи, які передбачають пошук роботи, непрофесійно.

Резюме без фото. Чи варто відправляти такий документ?

Деякі люди наважуються відправити CV без фото. Цей тип документу не буде оцінений позитивно рекрутерами, тому що він не повністю заповнений. Компанії приділяють увагу присутності людей, які відправляють заявки, тому важливо, щоб резюме містило фотографію.



Коли краще скласти резюме, та як зробити його ефективним?

Студенти європейських установ освіти прагнуть швидше вийти на ринок праці. Зважаючи на це, багато хто з них знаходять роботу або підробіток під час придбання кваліфікації. Такий підхід окупається, адже, як показує статистика, молодим людям 23-25 ​​років, які шукають роботу після отримання диплома складніше працевлаштуватися. При таких обставинах студенти польських та інших ВНЗ Європи вже з другого курсу підробляють або, влаштовуються на проходження стажування. У будь-якому випадку добре складене резюме буде до речі. Чим раніше учень університету його складе, тим швидше зможе відправити документ до компанії, яка зацікавила. Щоб зробити CV максимально ефективним, варто звернутися за кваліфікованою допомогою. Цього можна домогтися декількома шляхами. По-перше, фахівці центру польської освіти UP-STUDY нагадують, що майже при кожній навчальній структурі Польщі діють бюро кар'єри або подібні підрозділи, працівники яких не тільки допомагають скласти якісне CV та мають інформацію про вакансії, але й проводять спеціальні тренінги, що сприяють проходженню співбесіди. По-друге, студентам вигідно відвідувати ярмарки вакансій та інші подібні зустрічі, оскільки на таких заходах є можливість перевірити своє резюме з рекрутерами та значно його поліпшити.

Отже, у резюме важливо як зміст, так і фото. Причому обидва елементи повинні бути на високому рівні, щоб виділити Вашу кандидатуру з десятка претендентів. Чим раніше вдасться скласти хороше за всіма параметрами CV, тим швидше воно стане у пригоді, а далі, з набуттям досвіду, можна буде лише вдосконалювати його, додаючи до відповідних розділів інформацію про додаткові навички та компетенції.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини