Хенкель отримав звання «Надійний роботодавець 2018 року»

5245
Facebook Twitter
Хенкель отримав звання «Надійний роботодавець 2018 року»

Компанія Henkel Polska отримала звання «Солідний роботодавець 2018 року» у національному конкурсі з однойменною назвою.

Компанія Henkel Polska отримала звання «Солідний роботодавець 2018 року» у національному конкурсі з однойменною назвою. Журі конкурсу оцінило компанію за проведення комплексної кадрової політики, заснованої на ідеї різноманітності та інтеграції, що дозволяє постійно професійно та особистісно розвивати співробітників. Варто зауважити, що дана торгова марка дуже активно веде свою діяльність у різних напрямках. Велику увагу громадськості привернув проект «CSR Masters — Дій з Хенкелем!». Також, компанія є тим роботодавцем, який здатний задовольнити запити співробітників будь-якої компетенції, а отримана нагорода ще раз це підтвердила.

Звання «Надійний роботодавець року» присуджується кращим роботодавцям у Республіці Польща. Воно виділяє тих, хто проводить прозору політику управління людськими ресурсами та просуває привабливі рішення для нинішніх та потенційних співробітників. Серед найбільш важливих аспектів, які обліковуються у конкурсі, — умови праці, пунктуальність платежів, соціальні умови, кар'єрний шлях, зовнішні та внутрішні думки про компанії та динаміка зайнятості за останні роки.

Кароліна Шмідт, директор з персоналу компанії Henkel Polska в інтерв'ю під час церемонії вручення нагороди особливо підкреслила, що співробітники — це сила даної організації, як у контексті бізнесу, так і образу. Тому керівні ланки особливо піклуються про створення найкращих умов роботи та інвестують в їх розвиток. Також, особливо викликає радість той факт, що всі зусилля були оцінені групою незалежних експертів.

Звання «Надійного Роботодавця» обов'язково надихне керівництво Henkel Polska на проведення подальших проектів у рамках кадрової політики компанії. В цьому році, компанія Henkel була нагороджена за діяльність у галузі сталого управління людським капіталом, підтримуючи професійний та особистий розвиток співробітників — попри їх досвід та стаж. Серед них були ініціативи, що проводяться у рамках політики різноманітності, тобто програми наставництва, програми розвитку молодих талантів — «You Grow 1 та You Grow 2» та програми, що підтримують молодих батьків. Увага була також приділена широкому колу як чисто спеціалізованих, так і розумових навичок, навичок управління та іноземної мови, до яких мають доступ співробітники польської філії. Серед заходів, які вплинули на прийняття рішення про присудження премії Henkel, також були ініціативи у галузі соціальної відповідальності, у тому числі Програма добровільної роботи співробітників MIT та програма послів сталого розвитку.

Про компанію Henkel Polska

Henkel пропонує провідні бренди та технології у всьому світі у трьох областях бізнесу: прання речей та догляд за будинком (миючі засоби та чистота), косметика для краси (косметика) та адгезійні технології (клеї, герметики та технології поверхні). Заснована у 1876 році, компанія існує у Польщі з 1990 року, пропонуючи такі відомі бренди, як Persil, Syoss, Schwarzkopf, Ceresit та Loctite. Компанія Henkel налічує 950 співробітників у Польщі та має 6 виробничих центрів та міжнародний науково-дослідний центр у Stąporków. Компанія є одним зі світових лідерів в області сталого розвитку. Також, варто пам'ятати, марка підписала Хартію різноманітності. У Польщі, вона користується репутацією хорошого роботодавця та соціально відповідальної компанії, що підтверджується численними незалежними нагородами та відзнаками.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини