Компанії з Великопольського воєводства є кращими роботодавцями у секторі нових технологій

5546
Facebook Twitter
Компанії з Великопольського воєводства є кращими роботодавцями у секторі нових технологій

Рекрутингова компанія Antal, котра успішно функціонує на території Республіки Польща протягом багатьох років, опублікувала щорічний рейтинг кращих роботодавців у країні, в якому взяли участь 67 роботодавців з усіх куточків держави.

Рекрутингова компанія Antal, котра успішно функціонує на території Республіки Польща протягом багатьох років, опублікувала щорічний рейтинг кращих роботодавців у країні, в якому взяли участь 67 роботодавців з усіх куточків держави. У категорії «Інтернет, нові медіа, електронна комерція» перші три місця зайняли компанії з Великопольського воєводства. Висвітлення подібних підсумків дуже допомагають не тільки польським роботодавцям, які здатні більш детально розглянути та зрозуміти власні недоліки, а й студентам освітніх структур Польщі, адже у них з'являється можливість дізнатися лідерів та їх вимоги до кадрів, тим самим зрозуміти, які додаткові навички набути, щоб стати привабливим кандидатом для подібних компаній.

Переможці плебісциту були відібрані у 15 категоріях промисловості. Великопольське воєводство може особливо пишатися успіхом компаній з сектора нових технологій. У групі, зазначеній у категорії «Інтернет, нові медіа, електронна комерція», кращими трьома є роботодавці з цього регіону. Amazon зайняла перше місце. Прямо за нею була «Currency One», оператор веб-сайтів Internetowykantor.pl та Walutomat.pl, які наздогнала Allegro.

Цей успіх приємно здивував експертів рекрутингової компанії, а також самих керівників трійки лідерів. Артур Малишевський, директор IT «Currency One», коментуючи цю обставину підкреслив, що керівники «Currency One» прагнуть до того, щоб компанія мала адекватну норму, тобто взаємну повагу та хороші відносини між співробітниками. Велике значення надається ефективній та прозорій комунікації, що є частим підтвердженням того, яким чином розвивається дана компанія.

Завдяки цьому, кожен зі співробітників у рамках своєї компетенції може приймати рішення та відчувати, що вони є ефективними. Це дає людям велике моральне задоволення, впевненість у правильності своєї діяльності, а також віру у власні сили. Рейтинг Antal є одним з тих, котрі найбільше формують думку плебісцитів серед співробітників у Польщі. У цьому році, було опитано понад 4 тисячі людей, які оцінювали роботодавців з точки зору стабільності та винагороди. Важливим елементом, оціненим учасниками плебісциту, був також престиж компанії, стиль управління та організаційна культура. Стабільність зайнятості, можливість просування службовою драбиною та додаткові переваги, пропоновані роботодавцями, також мають вагоме значення.

Currency One SA є оператором веб-сайтів Internetowykantor.pl та Walutomat. Компанія неодноразово нагороджувалася за кращі та інноваційні рішення на валютному ринку та має позицією одного з лідерів небанківських організацій, що пропонують онлайн-обмін валюти. Більш ніж 500 000 клієнтів користуються послугами «Currency One». За допомогою Internetowykantor.pl та Walutomat фізичні особи та клієнти бізнесу можуть обміняти 21 валюту, зробити переклади з PLN в іноземну валюту на свої власні рахунки та рахунки інших осіб та компаній у 33 країни Європи.

Internetowykantor.pl — перший онлайн-обмін валюти у Польщі, який працює безперервно з 2010 року. Веб-сайт дозволяє дешево, швидко та, перш за все, безпечно обмін валюти, не виходячи з дому. На даний час, послуга використовується 280 000 клієнтів, які щорічно обмінюються понад 5 млрд. злотих.

Walutomat — перша у Польщі платформа соціальних обмінів. Користувачі веб-сайту можуть індивідуально встановлювати обмінні курси та безпосередньо обмінювати їх з іншими клієнтами, уникаючи при цьому несприятливих обмінних, які запроваджені банками. На сайті зареєстровано майже 270 000 користувачів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини