Студенти з Вроцлава здобули перемогу в конкурсі Performante та mytaxi

8113
Facebook Twitter
Студенти з Вроцлава здобули перемогу в конкурсі Performante та mytaxi

Стали відомі результати конкурсу JustBrief, організованого агентством Performante у співпраці з уже відомим mytaxi, який був адресований маркетологам-початківцям.

Стали відомі результати конкурсу JustBrief, організованого агентством Performante у співпраці з уже відомим mytaxi, який був адресований маркетологам-початківцям. Переможці даної гонки, крім визнання їх успіху, отримали приз в 10 тисяч злотих. Команда, яка зайняла перше місце за кращу цифрову кампанію, для сервісу mytaxi, була родом зі столиці Силезії — Вроцлава. Спрямованість конкурсу була на те, щоб всі учасники могли ознайомитися з індустрією тісніше, оскільки вона, найчастіше, сприймається, як герметичність.

Відповідно до звіту See [&] Say, який був наданий у червні 2017 року, творча індустрія та світ реклами — це замкнуте коло, в якому важко змусити молодих людей почати свою кар'єру.Керівник відділу Creative в агентстві Performante, Адам Борчінські, каже, що це лише перший рішучий крок до зміни ситуації, що склалася. За його словами, в Польщі є багато нових областей навчання, які намагаються впровадити маркетингові знання. Агентство було впевнено в тому, що знайде дійсно цікавих молодих людей, які мають величезне бажання увійти та розвиватися в даній галузі, але не знали, як цього досягти. Продемонструвавши специфіку роботи агентства, а також, надавши базові знання, організатори створили умови, для розробки учасниками першої кампанії REAL, призначеної реальному конкретному клієнтові. В ході створення кампанії, вони зіткнулися з дійсно складною, але дуже цікавою інформацією, яка стосується спільного використання поїздок.

Можливість прийняття участі була надана студентам та випускникам вищих навчальних закладів Польщі, котрі навчаються за спеціальностями, які безпосередньо пов'язані з маркетингом та рекламою. З усіх кандидатів на участь, які були внесені в списки, організаторами було обрано 8 команд. Учасники, які працювали в групах (по 5 чоловік), протягом місяця вивчали специфіку роботи агентства, щоб, маючи наведений приклад, створити кампанію, котра рекламує нову послугу з обміну поїздками, використовуючи таксі: послуги mytaxi, які були коротко описані компанією-замовником та співорганізатором конкурсу. Кожен учасник команди відповідав за конкретний спектр завдань, тим самим, займаючи реальну позицію в проекті: керівник проекту, стратег, менеджер соціальних медіа, арт-директор, копірайтер. За структурою, конкурс складався з трьох етапів, причому, агентство надавали підтримку, на кожному з них.

Під час фіналу, команди повинні були представити свої ідеї журі, які були приємно здивовані високим рівнем конкурсних кампаній та надійною підготовкою учасників.

Переможцями стала команда з Вроцлава — «WRobota», яка, до того ж, отримала призові 10 тисяч злотих. Їх концепцію підтримала цільова група, яка була підібрана аналогічним чином та проводила ретельний аналіз усіх представлених кампаній. Для команди, що перемогла, джерелом натхнення стали проблеми, з якими люди повсякденно зіштовхуються, а також, способи проведення вільного часу. За підсумком, була створена цифрова кампанія, яка, головним чином, ґрунтувалася на соціальних мережах. Решта учасників як і раніше мають можливість пройти стажування в Performante, mytaxi або Business Insider Polska.

Навчання у Вроцлаві, та інших містах Республіки Польща, крім того, що надає якісні знання та відповідає тенденціям міжнародного ринку, всіляко сприяє розвитку студентів, не тільки в обраній спеціальності, а й всебічно. Щорічно, на всій території Польщі влаштовуються різні конкурси, відкриті зустрічі, ярмарки та інші заходи, участь в яких, може доброчинно позначитися на майбутній кар'єрі. Завжди варто стежити за такими подіями, адже, крім фінансової вигоди, вони здатні принести безцінний досвід.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини