Конвенція про розвиток 2019 — бізнес-натхнення для всіх. Інформація про захід

7421
Facebook Twitter
Конвенція про розвиток 2019 — бізнес-натхнення для всіх. Інформація про захід

Хочете розвитку та нових вражень? Вам подобаються нестандартні заходи, цікаві лекції та експерти в області маркетингу, котрі надихають, та багато іншого?

Хочете розвитку та нових вражень? Вам подобаються нестандартні заходи, цікаві лекції та експерти в області маркетингу, котрі надихають, та багато іншого? Ви потрапили у потрібне місце — все це включено у Konwent Rozwoju 2019 — подія, котра розвиває більше інших, вона пройде у серці Великопольська, Познань, Республіка Польща!

Що таке Конвенція про розвиток та чого варто очікувати учасникам?

Це відкритий простір, де п'ять фахівців з різних областей надихають та діляться знаннями про бізнес, тенденції, ідеї та ініціативи. Будьте впевнені, у них ніколи не буває нестачі нових вражень — вони відкриті для цікавих методів навчання та інноваційних ігор, котрі розвивають! На сьогодні, у КР зібралося близько 1200 осіб з різних галузей, серед яких менеджери, підприємці, студенти та випускники локальних установ вищої освіти, та кожне з видань Конвенту збирає не менш ніж 200-250 осіб.

У поточному році зустріч відбудеться ушосте — лейтмотив ОНОВЛЕННЯ (UPGRADE)?! Світ діаметрально змінюється, та ми все більше рухаємося у майбутнє. Використовуймо це з розумом.

Хто буде виступати під час шостого видання проекту?

Це видання буде особливим — все завдяки ораторам, котрі надихають! Усі присутні будуть мати честь зустріти Анджея Драгана — людини епохи Відродження, видатного польського фізика, всесвітньо відомого фотографа, режисера — Ви ніколи не знаєте, які у нього тузи у рукаві! Крім цього, вдасться унікальна можливість послухати лекцію Олександри Дворської (Aleksandry Dworskiej) — Queens of Business, яка допомагає компаніям індустрії краси. Також варто відзначити виступ Марти Пржевонної — головного редактора журналу Social Media Manager та фахівця з маркетингу, та Міхала Михальського — тренера з особистої ефективності, що викладає практичну психологію у бізнесі! М. Михальський, автор книги «Як змінити звички та зміцнити сильну волю», серед іншого, допомагає спортсменам, підприємцям та тим, хто натрапляє на труднощі у своєму житті. Ефективні дії та практичні знання важливі для нього. Це проявляється в його поточній спеціалізації — психології зміни та побудови звички. Хто виступить у ролі п'ятого оратора? Організатори тримають інтригу та поки не розкривають його особистості.Ще раз, подія пов'язана з Днями підприємництва у Познані — 6-е видання проекту буде проводитися як окремий блок у рамках цього заходу!

Де та коли Ви зможете відвідати цей захід, котрий надихає?

Конвенція пройде у престижному просторі Познанського міжнародного ярмарку — стартувати вона буде ввечері о 18:30 9 травня 2019 року!До слова, хто ще не знайомий, KR (Konwent Rozwoju) — це простір, який об'єднує людей, навички та знання — він циклічно просуває такі цінності, як натхнення, освіту, сміливість та відкритість новим ідеям.Організатори особливо підкреслюють, що захід є безкоштовним, але, оскільки, кількість квитків обмежена, варто зареєструватися заздалегідь. Якщо Ви хочете відвідати подію з друзями, краще покваптеся, бо місць на цьому престижному заході дійсно мало!Команда організаторів унікальна у своєму роді, вони вміють ефективно поєднувати бізнес з задоволенням — час, проведений на #KR6, напевно продемонструє це учасникам у режимі реального часу!

Вам все ще цікаво, чому варто брати участь у цьому заході? Konwent Rozwoju — це така величезна доза розвитку та навчання, що приносить плоди не тільки у поточний момент, а й протягом усього життя, тому Ви напевно не пошкодуєте про участь!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини