Візовий центр Польщі в Києві. Як записатися?

9284
Facebook Twitter
Візовий центр Польщі в Києві. Як записатися?

У цій статті ми розглянемо важливі моменти, які стосуються процесу запису в візовий центр та документів, які необхідні, для подачі на польську візу.


Республіка Польща входить до рейтингу найбільш лояльних держав по видачі, й швидкому оформленню віз українським громадянам. У цій статті ми розглянемо важливі моменти, які стосуються процесу запису в візовий центр та документів, які необхідні, для подачі на польську візу. На жаль, безвізовий режим не скасовує необхідності оформлення довгострокових віз на навчання, роботу тому, що терміни перебування по нововведеному режиму обмежуються 90 днями, в період 180 днів. Ні для кого не секрет, що оформляючи візу через посольство, Ви можете зіткнутися з низкою проблем, та основна, яка може затягнути весь процес на невизначений термін — це відсутність вільної дати на подачу документів. Тому, для прискорення процедури оформлення польської візи й існують візові центри.

Реєстраційний процес в польському візовому центрі Києва

Це досить нескладний ряд дій, але він вимагає від Вас уважності та зосередженості на процесі. Реєстрацію на польську візу, громадяни України можуть здійснити онлайн, за допомогою сайту консульства, або ж звернутися до візового центру в Києві, та ще шести містах України. Звичайно, запис на сайті консульства відбувається в безкоштовному порядку, але вільні місця в черзі на подачу документів, як ми згадували вище, бувають дуже рідко, тому оптимальним вирішенням цього питання буде реєстрація за допомогою візового центру. Проводиться запис кількома способами, які ми розглянемо нижче:1. Нещодавно в ППВА був впроваджений такий вид запису: після того, як Ви оплатили сервісний збір та підтвердили його на сайті, з Вами зв'яжеться, за вказаним телефоном, співробітник колл-центру та призначить дату подачі документів.

2. Онлайн реєстрація. Після того, як Ви, на офіційному сайті київського ППВА, знайшли розділ з призначенням дати та час подачі документів, тисніть на цю іконку та виконуйте ряд послідовних завдань. Підсумковим завдання, після того, як Ви пройшли пункт «вільна дата/час», треба буде заповнити анкету. Час на неї обмежений, до однієї години.3. Телефонний режим. Зателефонувавши оператору ППВА, номера можна знайти на сайті, проходите процес реєстрації. Під час дзвінка, бажано мати при собі закордонний паспорт для того, щоб оператор зміг швидко внести в систему Ваші особисті дані. Після цієї процедури, він повинен повідомити наявність і кількість вільних дат, а також Ваш реєстраційний номер, для подачі документів.

Після реєстраційних моментів, роздрукуйте анкету, яку Ви заповнили на сайті, вклейте фотографію, та приходьте до візового центру для подачі документів, в зазначену Вам на сайті дату і час. Реєстрація в режимі онлайн проходить цілодобово.

Список всіх документів на польську візу

Без квитанції про оплату візових послуг, у Вас не приймуть документи. Щоб уникнути цього, важливо сплатити сервісний збір в банку (KredoBank або IdeaBank). На сьогодні, його вартість — 18,5 євро. Список важливих документів для візи:— міжнародний паспорт, який відповідає всім стандартам візового кодексу;— український паспорт і його ксерокопії. Оригінал Ви просто продемонструєте співробітнику ППВА, копії ж необхідно віддати;— анкета, яка заповнена латинськими літерами з вклеєною фотографією, та підписана особисто заявником у двох місцях;— медичний страховий поліс;— довідка з роботи, що підтверджує вид діяльності та фінансовий оклад;— дві фотографії. Якщо ви подаєте документи у візовому центрі Києва, то надається одна фотографія;— документи, що підтверджують мету поїздки та проїзний квиток; — виписка з банку, що підтверджує фінансову спроможність забезпечити закордонну поїздку.

Подача документів можлива не тільки в пункті приймання візових анкет за місцем реєстрації, але, також за місцем навчання, або офіційного працевлаштування.Виходячи з отриманої інформації, ми можемо сказати, що, все ж таки, для прискорення процесу реєстрації та подачі документів, більш ефективно користуватися послугами візового центру. Але, в разі відсутності вільних місць і в ППАВ, компанія UP-STUDY допоможе вирішити цю проблему. Наші фахівці займуться питаннями збору всіх необхідних документів, для подачі на візу, запису в візовий центр, за місцем проживання, та інформаційної підтримки, в процесі оформлення студентської польської візи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини