Вихід нового електронного автомобіля Ursus на польський ринок

8642
Facebook Twitter
Вихід нового електронного автомобіля Ursus на польський ринок

За проведеними дослідженнями, більш ніж половини населення Республіки Польща зацікавлені в придбанні електронного автомобіля.

За проведеними дослідженнями, більш ніж половини населення Республіки Польща зацікавлені в придбанні електронного автомобіля. У разі пропозицій, які будуть надходити від таких компаній, електронний транспорт бажає мати понад 60% громадян. Ursus планує скористатися таким шансом та настільки сприятливими умовами, для виготовлення машин нового покоління, поза лінією, на якій розроблялися раніше автобуси. Плани можна назвати амбітними, правда, потрібно врахувати обидві помилки, які були допущені, під час випуску автобусів.

На другий квартал 2018 року, Ursus запланував виготовлення компактного маленького електропотяга. Нещодавно, компанією був розроблений прототип комерційного автомобіля, максимально можлива вага, якого не повинен перевищувати три з половиною тонни. Зараз, він знаходиться на стадії перевірки та очікування підтверджень. Перша презентація пройшла в польському місті — Жевуш, на Конгресі 590.У 2016 році, компанія представила вузькій аудиторії іншу модель, яка була набагато менше. Вона мала вантажність в 600 кг. та дальність — 140 кілометрів. В рамках проекту співпраці з технологічним університетом в Любліні, був створений електромобіль з корпусом, заснованим на Zotye. Представники компанії повідомили, що основними параметрами нового прототипу є швидкість в 100 км/год та максимальний діапазон, що не перевищує 120 кілометрів.

У коментарях до щоквартального звіту, представники компанії повідомили, що, у зв'язку зі вступом в силу вимог Європейського Союзу, щодо скорочення викидів СО2, поточний та наступні роки стануть найбільш перспективним часом, для динамічного розвитку ринку автобусів в Республіці Польща та Європі. Головним питанням є можливість безперебійного виробництва автомобілів. Адже, основними проблемами в процесі виготовлення автобусів стали саме збої у виробничій системі.

Затримка в Торуні та Варшаві
Цей новий напрямок, який активно розвиває компанія Ursus, ще не дав бажаного доходу та приносить чисту втрату в 324 тисячі злотих. В даний час, група компаній Ursus заробляє на виготовленні тракторів, які успішно реалізує та, тільки за поточний рік, отримали прибуток в 9.2 млн. злотих. Компанія не отримала прибуток, на котрий розраховувала, при виробництві автобусів, через виявлені недоліки та затримки постачання.На виробництво автобусів для Варшави, компанії було виділено 20.3 млн. злотих. Все одно, контракт був відкладений поки на два місяці. Щодня, штраф за умовами контракту становив 50 тисяч злотих, в цілому, він склав 3.2 млн. злотих. Втім, така ситуація, все одно, принесла Ursus прибуток, що підтверджують фінансові звіти. Проте, тендер на наступні 10 електробусів для Варшави, виграла компанія Solaris.

Ситуація зі штрафними санкціями повторилася і в Торуні. Правда, тут мова йшла не про електронні автобуси, а про дизелі. Ursus зобов'язані були зв'язатися з клієнтом до кінця року, планувалося початок експлуатації в лютому, але, через тривале усунення неполадок, ситуація трохи вийшла з-під контролю та Урсус виплатив штраф.

Ринок великий та готовий прийняти електромобіліВід 51 до 60-ти% польських громадян проявили величезний інтерес та готовність придбати електронний автомобіль. Також, підприємці Польщі вельми зацікавлені в покупці таких автомобілів, виходячи з проведених відкритих досліджень в Польщі. Польський ринок дійсно готовий прийняти електромобілі, що помічено, як енергетичними, так і автомобільними компаніями.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини