Університети Любліна. Чи варто вступати до Любліну?

7902
Facebook Twitter
Університети Любліна. Чи варто вступати до Любліну?

До питання вибору міста навчання і ВНЗ в ньому, необхідно підходити з повною відповідальністю через те, що, найчастіше, дане рішення визначає майбутнє людини, як мінімум, на період навчання, як максимум — на все життя.


До питання вибору міста навчання і ВНЗ в ньому, необхідно підходити з повною відповідальністю через те, що, найчастіше дане рішення визначає майбутнє людини, як мінімум, на період навчання, як максимум — на все життя. Наскільки перспективно вчиться в Любліні, кожен визначає, виходячи з власних очікувань від навчального процесу і бажаних висот, які майбутній студент прагне досягти. Підкорює своєю красою, він є столицею Люблінського воєводства і грає роль культурного центру в східній частині Польщі.

ВНЗ Любліна

У прекрасному академічному місті, відомому своєю культурною спадщиною та традиціями — Любліні, розташований знаменитий державний Університет Марії Склодовської-Кюрі. Маючи своєрідну систему викладання, він навчає фахівців в більше сорока напрямках. Правда, для середньостатистичного абітурієнта, вартість навчання (від €1250 до €2000) може бути вагомим аргументом, щоб вибрати іншу установу вищої освіти. Якщо Ви шукайте гідну альтернативу, то варто звернути увагу на Університет Бізнесу і Адміністрації (Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji). Це саме той вищий навчальний заклад, який поєднує в собі всі високі параметри якості, європейський диплом і низькі ціни. Плата за навчання становить від €762 до €1048, в залежності від спеціальності, яких тут достатньо. У Любліні є ще кілька хороших варіантів для навчання, але для того, щоб побачити результати своїх навчальних старань, у вигляді працевлаштування в перспективні компанії, центр польської освіти UP-STUDY рекомендує придивитися до ВНЗ на Заході польської держави.

Переваги установ вищої освіти західної Польщі

  • Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Відмінна якість і диплом, якій цінується роботодавцями, приваблюють сотні студентів до своїх лав. Єдина установа вузького профілю, що говорить кадри у напрямку бізнесу і туризму, також допоможе пройти стажування в понад двадцятьох містах світу. Так як Вроцлав — це столиці Сілезії і серйозний логістичний центр, то після закінчення хорошого приватного ВНЗ, знайти перспективну роботу не складає труднощів. У більшості випадків цьому сприяють університети, які прагнуть підписати домовленості з міжнародними роботодавцями.
  • Академія фінансів та бізнесу Вістула в Варшаві (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Не можна уявити більш підходящий заклад вищої освіти для абітурієнтів, які бажають отримати професію в атмосфері комфорту, сучасності та досліджень. Демократичні ціни на затребувані спеціальності (1300-1750 євро польською мовою і від 2500 євро англійською мовою) залучають щорічно до 5000 студентів, значна частина з яких — іноземці.

  • Академія Соціальних Наук в Лодзі (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi). Установа, яка займає «срібну» позицію в рейтингу непублічних університетів. Є показником якості для польських студентів, і зручним варіантом для українських абітурієнтів, що складають більше десяти відсотків від усіх учнів ВНЗ.
  • Академія Громадських Наук у Кракові (Społeczna Akademia Nauk w Krakowiе). Це цікавий вищий навчальний заклад, для бажаючих отримати освіту в королівському місті. Невеликий вибір спеціальностей допомагає великому викладацькому складу продумати програми досліджень, виходячи з бажань і потреб студентів, а також тенденцій світового ринку і економічної ситуації в Європі.Отже, Люблін — чарівне і привабливе місто, але більше перспектив для безхмарного майбутнього можна відшукати в університетах західної і центрально-західній Польщі. Для реалізації своїх амбіцій підійде будь-яке місто, що є центром логістики, бізнесу, науки або досліджень. Слід ретельно придивитися до Вроцлава, Варшави та Познані. Хоча, обираючи освіту в польських вищих навчальних закладах, Ви вже приймаєте правильне рішення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини