PolskiBus змінить свій колір та обіцяє поліпшити якість послуг автобусних перевезень

6558
Facebook Twitter
PolskiBus змінить свій колір та обіцяє поліпшити якість послуг автобусних перевезень

Найбільший польський лоукостер, за версією ЗМІ, який надає якісні послуги автобусного перевезення пасажирів у межах Польщі, вирішив припинити своє існування в такому форматі, який звикли бачити раніше.

Найбільший польський лоукостер, за версією ЗМІ, який надає якісні послуги автобусного перевезення пасажирів у межах Польщі, вирішив припинити своє існування в такому форматі, який звикли бачити раніше. На офіційній прес-конференції, яка відбулася в понеділок, 18.12.2017 було оголошено про злиття PolskiBus з європейською компанією-лоукост FlixBus. Звичні червоні кольори відомих автобусів будуть замінені на зелені. Даний тандем обіцяє поліпшити якість, яка, до речі, і так була на високому рівні. Також, обіцяється, що зміни ніяк не вплинуть на пасажирів, тим більше тих, які завчасно придбали квитки на подорожі в 2018 році.

За фактом, PolskiBus продовжує свою діяльність в тому ж напрямку, але, його транспортний парк буде повністю перефарбований в основні кольори FlixBus, тобто салатові з помаранчевими. Офіційні представники даної компанії перевізника заявили, що всі нововведення ні в якому разі не позначаться як на пасажирах, так і на якості поїздок, хіба що в позитивну сторону. Сам польський бренд буде продовжувати своє існування до середини 2018 року.Директор FlixBus, Міхал Леман (Michał Leman), роз'яснюючи ситуацію зауважив, що дане об'єднання компаній не є поглинанням, а рівноцінне співробітництво з вигодою для трьох сторін: FlixBus, PolskiBus та пасажирів, які користуються сервісом компаній. Єдине, що PolskiBus змінить — це своє ім'я та колір автобусів. Також, Леман заявив, що всі квитки, які були куплені заздалегідь, чинні до моменту їх використання. Маршрути залишаються в силі та не потерплять змін. Всі рейси будуть дійсні не тільки до Різдвяних свят, а й до Великодня. Все що буде видно для мандрівників — зміна колірної гами.

Серед змін в покращенні умов, варто підкреслити, що оновиться інтер'єр салонів, скоротиться кількість місць, тим самим збільшиться простір для розміщення ніг. Біля кожного сидіння буде розташована індивідуальна розетка, а також, можна приєднатись до вільного швидкісного інтернету.Тепер, з оновленою компанією-перевізником можна подорожувати не тільки дешево та комфортно, але й в екологічно оснащених салонах. Будь то поїздка на навчання до Польщі, або подорож на вікенд до європейських столиць, незалежно від часу, проведеного в дорозі, всі без винятку зможуть оцінити нововведення. Щодня, FlixBus пропонує поїздки в 1200 міст, розташованих у 26-ти європейських державах. Ця компанія автобусних перевезень допоможе відкрити для себе Європу всім охочим, причому, за дешево, що, в наш час, дуже цінується клієнтами.Платформа бронювання квитків дуже проста та не вимагає додаткових консультацій. Придбати квиток в потрібному напрямку, можна лише в один клік. Також, для тих, хто часто використовує автобусні поїздки, можна завантажити зручний додаток. Щоб бути в курсі нових подій, клієнти можуть оформити підписку та отримувати інформацію про акції та знижки, які діють на найактуальніші маршрути.

Відзначаючи головні переваги, які можуть отримати пасажири, завдяки інноваційним технологіям FlixBus та багаторічному досвіду PolskiBus, підкреслимо: гнучкість в зміні або скасуванні обраного маршруту, ексклюзивні знижки для користувачів мобільного додатка, часті акційні пропозиції та розіграші цінних призів. У зв'язку з проведеним об'єднанням, стало доступно більш ніж 200 тисяч маршрутів в день, в, майже, тридцять напрямків.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини