21-й випуск Ярмарки вакансій у сфері машинобудування

5672
Facebook Twitter
21-й випуск Ярмарки вакансій у сфері машинобудування

Вже 6 березня 2019 року, з 10:00 до 16:00 на міському стадіоні Кракова, у Республіці Польща пройде масштабна подія, яка може стати знаковою для багатьох фахівців сфери машинобудування.

Вже 6 березня 2019 року, з 10:00 до 16:00 на міському стадіоні Кракова, у Республіці Польща пройде масштабна подія, яка може стати знаковою для багатьох фахівців сфери машинобудування. Це вже XXI видання найбільшого ярмарку вакансій в області інженерних наук у Малопольському воєводстві, організованого Асоціацією студентів при BEST AGH у Кракові. Зауважимо, що заходи такого роду слід відвідувати, як студентам, які навчаються за спеціальностями прямо або опосередковано пов'язаних з профілем ярмарку, так і молодим фахівцям, що розвиваються або шукають роботу у галузі, оскільки обов'язково буде надана можливість перевірити своє резюме та дізнатися очікування локальних та міжнародних роботодавців.

Захід організовано виключно студентами, більш ніж 50 компаній з різних технічних секторів пропонують роботу, місце підробітку, практики або стажування. Ярмарок вакансій у сфері машинобудування — це прекрасна можливість отримати більше інформації про процес найму та, перш за все, особисто познайомитися з роботодавцем.

Під час 21-го випуску Ярмарку вакансій у сфері машинобудування, кожен відвідувач зможе скористатися багатьма додатковими опціями. У консультаційному центрі CV експерти перевірять та нададуть корисні поради про те, як привернути увагу потенційних роботодавців до добре підготовленої біографії. У всіх присутніх також буде можливість зробити професійну фотографію на стенді фотографа. Втомлених учнів локальних та інших установ освіти чекатиме спеціально підготовлена ​​Студентська зона з різними зручностями та атракціонами, а також безкоштовна кава, а на стенді Краківської асоціації BEST AGH можна взяти участь у численних конкурсах з призами та дізнатися більше про організацію.

Компанії, які беруть участь у 21-ому Ярмарку вакансій у сфері машинобудування, підготують семінар для студентів, в ході якого доповідачі поділяться своїм досвідом та величезними знаннями з широкого кола тем та розкажуть більше про роботу у своїх компаніях.

Рада європейських студентів-технологів — аполітична некомерційна організація, що об'єднує студентів технічних університетів зі всієї Європи. Організатор заходу, Асоціація студентів BEST AGH у Кракові, працює в Університеті науки та технологій AGH у Кракові більш ніж 20 років. Серед проектів Асоціації також є Фестиваль BAIT IT, міжнародна програма наукових курсів та конкурс EBEC Engineering.

Як неодноразово підкреслювалося, ярмарки вакансій, фестивалі, відкриті семінари, організовані студентами та для студентів, — це саме ті події, які слід відвідувати всім без винятку учням польських університетів, які прагнуть до швидкої побудови успішної кар'єри. Під час ярмарків, неважливо, орієнтовані вони на конкретну сферу, або покликані надати інформацію про доступні вакансії будь-якого профілю, присутні консультаційні центри. Останні можуть стати дуже корисні студентам та молодим фахівцям. Рекомендації з приводу ефективності CV завжди припадають до речі. Також, вже стало доброю традицією під час ярмарків вакансій проводити семінари, де доповідачі з великим стажем у певній галузі діляться досвідом, вказують на найбільш поширені помилки та пояснюють, як їх виправити з найменшими втратами, або зовсім уникнути. Зауважимо, що більшість ярмарків вакансій у різних польських містах можна відвідати без плати за вхід, водночас, як відправляючись на семінар, що проводиться розпіареним коучем, що володіє тими ж знаннями, що й оратор ярмарку, доведеться викласти енні суми за квиток. Зважаючи на це, рекомендуємо студентам університетів використовувати будь-яку можливість, яка може наблизити до мети та допомогти у побудові кар'єри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини