User Conf — виберіть один з двох шляхів та візьміть участь у конференції!

7314
Facebook Twitter
User Conf — виберіть один з двох шляхів та візьміть участь у конференції!

User Conf — це захід, створений з ініціативи Thinkle — міждисциплінарної команди, що представляє свою пристрасть до методології Design Thinking. Це конференція, яка відбудеться 12-13 квітня 2019 року у Вроцлаві.

User Conf — це захід, створений з ініціативи Thinkle — міждисциплінарної команди, що представляє свою пристрасть до методології Design Thinking. Це конференція, яка відбудеться 12-13 квітня 2019 року у Вроцлаві, у Кривому Димоході (Krzywym Kominie) на вулиці Станіслава Дубоіса (Stanisława Dubois) 33-35a. Стати частиною цього заходу мають можливість студенти вроцлавських освітніх структур, активна польська молодь, фахівці сфери бізнесу, дизайну, ІТ, маркетингу та інших напрямків, а також всі зацікавлені особи.

User Conf — масштабна внутрішньопольська подія, організатори якої бажають поділитися з учасниками знаннями про розробку рішень з урахуванням потреб користувача. Це конференція не тільки для дизайнерів. Це дозволить будь-кому, хто цікавиться такими темами, отримати необхідну компетенцію.Дводенну конференцію можна провести двома способами, оскільки в учасника є вибір різних тематичних напрямів. Перший призначений для людей, які цікавляться проектним мисленням, сервісним дизайном, споживчим досвідом, брендингом роботодавців, віртуальною реальністю та FinTech. Другий шлях стосується таких тем, як UX Design, Управління проектами, Smart City та Data Driven Design.Всього на конференції виступають більш ніж 40 доповідачів, як з великих, так і з невеликих підприємств. Вони проведуть 26 лекцій та 16 семінарів. Розглянемо детальніше зміст деяких із запропонованих лекцій, щоб допомогти учасникам визначитися, яким шляхом їм краще слідувати:

1. Як використовувати чат-бота у спілкуванні з клієнтами? Маріуш Пелечати, який буде вести лекцію, підкреслив, що постійно чує це питання, та не отримав на нього відповідь, що задовольнила б його. Оратор знає, що чат-бот може використовуватися у взаємодії з клієнтом різними способами та для різних цілей. Під час презентації, він покаже можливості цього інструменту у побудові відносин з користувачем. Також буде запропонована інформація щодо того, в яких областях вони працюють краще та як їх проектувати, щоб користувачі регулярно поверталися до них.

2. Досвід клієнтів на прикладі кейсу для розробників або про те, як створювати комплексні рішення. У ході лекції, котра буде проведена Павлом Полкою, учасники дізнаються, як створити комплексне рішення для клієнта, починаючи з короткого інструктажу та закінчуючи аутсорсингом відділу продажів. Буде проведено діалог про кожен етап, представлені проблеми та ряд незвичайних рішень для захисту інтересів клієнта. Павло представить аналітичну частину, яка дозволяє виміряти результати роботи та оптимізувати не тільки кампанію, а й продаж, рентабельність інвестицій, а також підтримати відділ продажів у роботі з вхідними потенційними клієнтами.

3. Зміна перспективи. Гості лекції, представленої Марціном Вініарзом, напевно багато чули про управління проектами, процесами та якістю. Багато людей також можуть розповісти про це, ґрунтуючись на власному досвіді та придбаних знаннях. Або, може варто змінити перспективу? Забути на хвилину про перевірені моделі та пошукати натхнення у раніше не використаних джерелах? Під час лекції оратор запропонує, як використовувати індивідуальні спостереження при розробці рішень, які «максимально чудово» відповідають широкій групі одержувачів.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте веб-сайт www.userconf.pl та сторінку на Facebook: https: //www.facebook.com/events/2187734998210801/Квитки на подію та знижки: знижку у розмірі 10% на всі види квитків можна отримати, використовуючи промо-код — UC-DlaStudenta.pl19, який чинний до 11 квітня 2019 року до 23:59 включно.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини