«Financial Times» визначила кращі європейські бізнес-університети. Хто потрапив в список?

5490
Facebook Twitter
«Financial Times» визначила кращі європейські бізнес-університети. Хто потрапив в список?

4-го грудня, «Financial Times» оприлюднила щорічний рейтинг кращих європейських бізнес-університетів 2017 року. До нього увійшло 92 заклади вищої освіти, серед яких 22 британських та 26 французьких ВНЗ.

4-го грудня, «Financial Times» оприлюднила щорічний рейтинг кращих європейських бізнес-університетів 2017 року. До нього увійшло 92 заклади вищої освіти, серед яких 22 британських та 26 французьких ВНЗ. Що стосується Республіки Польща, то вона, як і в попередні роки, була представлена ​​двома вищими навчальними закладами: Академія Леона Козмінського (Akademia Leona Kozminskiego) — на 64-му місці та Варшавська школа економіки (Szkoła Główna Handlowa w Warszawie, SGH), яка завоювала 76-е місце. Всі університети зі списку є тими освітніми структурами, які мають високу якість викладання, налагоджені партнерські стосунки з іноземними вищими навчальними закладами, а також, з бізнес-сектором, та готують фахівців з топових напрямків.

З першого по п'яте місце зайняли ті університети, які вже не перший рік можна спостерігати на зазначених позиціях рейтингу «Financial Times»: Лондонська бізнес-школа, HEC Paris, Іспанська школа бізнесу IE, Університет Св. Гелен зі Швейцарії та Insead з Франції.Ректор Академії Леона Козмінського, Вітольд Білецькі заявив, що, завдяки присутності ВНЗ в рейтингу «Financial Times» (з 2009 року) та міжнародних акредитацій AACSB, AMBA та EQUIS, все більше іноземних абітурієнтів вступають в зазначену академію. Він неймовірно пишається тим фактом, що в поточному році, освітня установа прийняла на навчання 2200 абітурієнтів, 480 чоловік з яких, не є резидентами країни, а приїхали з 40 різних держав. Також, він особливо підкреслив, що, деякі з іноземних студентів приїхали вчитися до установ вищої освіти Польщі саме через те, що прочитали про її ВНЗ в «Financial Times».Відповідно до результатів досліджень видання вдалося встановити, що середня заробітна плата випускників хороших європейських університетів становить 63 тисячі євро.

Конкретна сума стосується тих новоспечених фахівців, які отримали науково-кваліфікаційний ступінь магістра в галузі управління та мають від 3 років практичного досвіду. Подвоїти оклад можна, в разі отриманого диплома eMBA. Дохід в 300 тисяч доларів спостерігається у випускників eMBA, які навчалися в одному з трьох перших вищих навчальних закладів. Огляд заявлених доходів показує, що закінчення престижного університету дає гарний початок в кар'єрі, а також, забезпечує заробітною платою, яка фіксується вище середнього, та можуть реалізувати свій потенціал в кожній із країн Європи.

В Університеті ім. Козмінського вчаться 8000 студентів, з яких півтори тисячі — іноземці. Університет є однією з найбільш інтернаціоналізованих шкіл в Польщі. У свою чергу, Варшавська школа економіки носить титул одного з найстаріших економічних освітніх установ РП. Ці європейські ВНЗ не єдині структури освіти Польщі, які заслуговують на пильну увагу.Так, ВНЗ з рейтингу «Financial Times», безсумнівно, дають хороший старт для кар'єри, але не тільки вони єдині. В РП, з повною університетською базою в майже 500 установ вибрати є з чого, адже більш ніж половина з них — бізнес-спрямованості. Хороша якість навчання, доступна вартість, великий вибір спеціальностей, висококласний викладацький склад, надання умов для набуття студентами практичних навичок — це не повний перелік того, що можуть запропонувати польські університети. Тому, рейтинг — це важливе досягнення, але, стати професіоналом з європейським дипломом можна не тільки в запропонованих установах, гідних та перспективних університетів в рази більше.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини