Огляд польських університетів зі спеціальністю «Графічний дизайн»

34536
Facebook Twitter
Огляд польських університетів зі спеціальністю «Графічний дизайн»

Кожен студент, який планує вступати на факультет «Графіка» може знайти в цій статті корисну інформацію для себе, оскільки, ми розглянемо кращі польські університети з даним напрямком.

Для абітурієнтів, які мріють на майбутній роботі поєднувати творчість та логічний підхід, краще, ніж професія графічного дизайнера — не знайти. Щоб стрімко розвиватися в заданому річищі, а також, стати справжнім професіоналом — необхідно, як мінімум, отримати якісний європейський диплом, а, як максимум, перебувати в постійному поповненні знань та напрацюванні практичних навичок. Для реалізації першої частини плану, найкраще підійдуть установи вищої освіти Республіки Польща, оскільки, розглянуту спеціальність можна знайти в багатьох ВНЗ, причому, плата за освітній рік буде нижче, ніж в будь-якій іншій країні Європи, а якість не поступиться ні на йоту. Кожен студент, який планує вступати на факультет «Графіка» може знайти в цій статті корисну інформацію для себе, оскільки, ми розглянемо кращі польські університети з даним напрямком, а також, перспективи, які відкриваються перед випускниками, після закінчення навчання.

Перспективні польські університети зі спеціальністю «Графічний дизайн»

У Польщі, існує не менш як одинадцять установ вищої освіти, які мають факультет графіки з відповідною спеціальністю, при чому, навчання можливо, як польською, так і англійською мовою. Серед державних та приватних університетів можна вибрати той, який більш імпонує, а також, науково-кваліфікаційний ступінь, який актуальний для абітурієнта, на поточний момент. Розглянемо кілька відповідних освітніх структур з урахуванням річної плати, більш детально:

1. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула. Графічний дизайн на факультеті «Графіка» з польською мовою викладання обійдеться в 1450 євро, англійською — 2500 євро.

2. Академія Громадських Наук у Варшаві. Польською мовою плата становить 1423 євро.

3. Польсько-Японська Академія Інформаційних Технологій. Як бакалаврат, так і магістратура англійською мовою коштує 3037 евро.

4. Університет Мистецтва та Дизайну. Річна вартість становить €2070.

Насправді, всі перераховані установи надають хороші знання, різниця полягає лише в оплаті та ухилі, деякі направляють більше в бік мистецтва, інші в медіа та комунікації, але вибір завжди залишається за абітурієнтами.

Особливості спеціальності та перспективи, після отримання диплома

Графічний дизайн — одна з найбільш рейтингових спеціальностей, її показник становить не менш як 95%. За популярністю та затребуваністю може конкурувати тільки з Інформатикою. Під час навчання, студенти набувають практичних навичок як в напрямку традиційного мистецтва, так і в області графічних програм. Навчання розробляється таким чином, щоб майбутній фахівець максимально навчився роботі з різними комунікативними засобами. Складність полягає в тому, що постійно потрібно аналізувати цільову аудиторію та розробляти проекти так, щоб певну інформацію донести до адресата з максимально коректним змістом та керівництвом до дії.

Після закінчення польської освітньої структури та отримання європейського диплома спеціалізації графічного дизайну, на міжнародний ринок виходить готовий експерт, який може реалізувати себе в сфері бізнесу, медіа, комунікацій, дизайну та в інших напрямках, оскільки, дані фахівці затребувані практично в кожній галузі.Виходячи з отриманої інформації, фахівці UP-STUDY особливо підкреслюють, що всі спеціальності факультету «Графіка» мають величезний попит. Графічні дизайнери затребувані в різних сферах діяльності. 9 з 10 випускників з цією спеціальністю, які закінчили один з польських ВНЗ, знаходять гідне робоче місце в перший місяць, після отримання диплома.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини