Програма UP-SUPPORT – Комплексна підтримка студентів у Польщі

6974
Facebook Twitter
Програма UP-SUPPORT – Комплексна підтримка студентів у Польщі

Центр польської освіти UP-STUDY є лідером напрямку Навчання в Польщі в Україні. До 12-річчя компанії ми даємо унікальну можливість отримати 3 роки комплексної підтримки у Польщі безкоштовно.

Центр польської освіти UP-STUDY є лідером напрямку Навчання в Польщі в Україні. До 13-річчя компанії ми даємо унікальну можливість отримати безкоштовно 3 роки комплексної підтримки у Польщі нашими спеціалістами у Варшаві та Вроцлаві.


Даний пакет супроводу у Польщі називається "Програма UP-SUPPORT" та надається всім учасникам UP-STUDY на безоплатній основі. Звертаємо Вашу увагу, що для всіх інших студентів, пакет коштує 500 ЄВРО.



UP-SUPPORT – Програма комплексної підтримки студентів у Польщі

UP-SUPPORT – Програма комплексної підтримки студентів у Польщі

Як отримати "Програму UP-SUPPORT" безкоштовно?

Вступ до Польщі через UP-STUDY включає у себе послідовну участь у 2-ох програмах:

— Спочатку в Україні у "Програмі UP-STUDY": підготовка документів, переклади, апостилізація, легалізація, візовий супровід та організація виїзду. — Далі на території Польщі у "Програмі UP-SUPPORT" протягом всього періоду навчання: підбір комфортабельного житла (квартира або гуртожиток) за цінами нижче ринкових, поселення зі студентами із одного факультету та ВНЗ, допомога у виготовленні Карти тимчасового перебування, юридична та інформаційна підтримка протягом 3-ох років, контроль поведінки та порядку у помешканні та звіт батькам у разі необхідності.

Тобто, вступаючи до Польщі та оплачуючи в Україні Пакет "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" Ви отримуєте 2 Програми, загальною тривалістю приблизно 4 роки (1 рік в Україні та 3 роки у Польщі).

Що таке "Програма UP-SUPPORT"?

"Програма UP-SUPPORT" — це комплексна програма підтримки іноземних студентів, яка діє у Польщі 24/7. Програма створена Центром польської освіти "UP-STUDY" на основі 12-ти річного досвіду роботи. "Програма UP-SUPPORT" — це допомога, яка надає впевненість, що у незнайомій країні Ви не самі, що поряд із Вами є досвідчені спеціалісти, які у будь-який час нададуть кваліфіковану підтримку як у простих, так і надзвичайно складних ситуаціях.

Потреба в допомозі, під час навчання у Польщі, буває різною, від необхідної: поселення, пошук житла, адаптаційна програма по приїзду, так і індивідуальної: у мене температура, я загубився у місті, пропав мій паспорт, болить живіт, ображають в університеті, не знаю як скористатися страховим полісом, де дешевше купити ті чи інші речі, хочу купити автомобіль або як отримати водійські права... і сотня інших проблем.

Кожен абітурієнт Центру польської освіти UP-STUDY, перед виїздом, отримує у подарунок стартовий пакет польського оператора, у якому вже збережений телефонний номер закріпленого спеціаліста UP-представника у Польщі (куратора) для екстреного дзвінка. Куратор, також, має всі номери своїх студентів і може, у будь яку хвилину, за потреби, сконтактувати із ними.

Студенти, які є учасниками UP-STUDY, — отримують таку підтримку безкоштовно на протязі всього періоду навчання. Всім іншим іноземним студентам, які не є учасниками програми UP-STUDY, доводиться за неї платити. Скористатись підтримкою Програми "UP-SUPPORT" у Польщі коштує 500 євро за 3 роки супроводу (підбір поселення включно).

Чи потрібна українським студентам у Польщі підтримка?

Відповісти на запитання "Чи потрібна іноземним студентам у Польщі підтримка?" допоможе статистика. Ми зібрали для Вас інформацію про всі звернення за останні 5 місяців до наших спеціалістів у Польщі (Відділи UP-STUDY у містах: Варшава, Вроцлав та Познань) з 1.09.15 по 4.02.16.Статистика вражає! Загальна кількість прийнятих дзвінків за 5 місяців: — 15 329 дзвінків-звернень. Дзвінки від студентів кожні 3 хв протягом 5-ти місяців (у робочі дні у робочий час)— 11 065 індивідуальних звернень із проханням надати ту чи іншу інформацію (під час навчання та проживання)— 3 076 зафіксованих та вирішених проблем: від виклику швидкої до інформування власників квартир про знеструмлення або затоплення студентами сусідів.

Заповнити реєстраційну вступну анкету (Розпочати вступ) →Дізнатися більше про вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини