Університет Дизайну в Познані. Особливості навчання та перспективи працевлаштування

9664
Facebook Twitter
Університет Дизайну в Познані. Особливості навчання та перспективи працевлаштування

В цій статті ми розкриємо питання, які стосуються специфіки навчання за направленням дизайн, та перспектив працевлаштування, після закінчення навчання в School of form.

Університет Дизайну або School of Form є приватним вищим навчальним закладом, який націлений на міжнародні відносини. Він був створений на основі одного з кращих європейських ВНЗ — Вищої Школи Громадських Наук, яка існує вже 15 років та має 5 філій по всій Польщі. У місті Познань, університет був відкритий в 2011 році, але, за цей короткий час, створив бездоганну репутацію, як серед польських студентів, так і іноземних. Тому, в цій статті ми розкриємо питання, які стосуються специфіки навчання за направленням дизайн, та перспектив працевлаштування, після закінчення навчання в School of form.

Особливості навчання в Університеті Дизайну

Щорічно, приблизно 15 тисяч студентів School of form проходять навчання за унікальною програмою, яка була розроблена викладачами-методистами та фахівцями в галузі дизайну, під чуйним керівництвом Лідевія Еделькорт. Ця людина, на даний момент, є директором університету, а також, однією з впливових персон у світовій індустрії дизайну. Програма навчання поєднує в собі теоретичну частину з гуманітарного та дизайнерського профілю, плюс практичні заняття для закріплення отриманої інформації. Крім того, для проведення практичних занять, університет пропонує студентам спеціалізовані майстерні — це швейні, фотолабораторії, керамічні, столярні, кінолабораторії, слюсарні класи, обладнані новітньою комп'ютерною технікою. Основним завданням викладачів ВНЗ є розвиток творчого потенціалу студента — навчити створювати креативні ідеї та вміти втілювати їх нестандартним шляхом.

Університет Дизайну пропонує чотири факультети для отримання відповідних знань:1. Промисловий дизайн. Період навчання триває 7 семестрів (3,5 роки), як польською, так і англійською мовою. Але, вибір спеціальностей англійською мовою — обмежений, та, вартість за рік навчання майже в два рази більше, ніж польською мовою. На цьому факультеті навчають основам креслення, 3D моделюванню, розробці дизайну техніки/автомобілів.2. Дизайн інтер'єру. Навчання на даному факультеті проходить 3,5 року. Під час навчання, студенти вивчають комп'ютерні програми для дизайну: основи проектування предметів/орнаментів, моделювання, технології тканин, кераміки, деревообробки.3. Комунікаційний дизайн. За 7 семестрів студент отримає якісну освіту у сфері кіно/фотографії, відео/веб-дизайну, сценографії/анімації. Випускники комунікаційного факультету зможуть створювати мультимедійні проекти, працювати в графічних/анімаційних програмах, редагувати відео, створювати власні проекти.4. Дизайн одягу. Навчання проводиться 3,5 роки кваліфікованими польськими, а також закордонними дизайнерами-викладачами. У процесі навчання, студенти отримають необхідні навички для створення колекції одягу/взуття, професійної підготовки показу/портфоліо, прогнозування модних майбутніх тенденцій.На сьогодні, вартість освіти за один навчальний рік становить 3524 євро польською мовою, а англійською мовою — 5800 євро.

Перспективи працевлаштування в Познані

Познань — це одне з найбільших міст Польщі, яке має досить розвинену інфраструктуру, торгові та міжнародні відносини. Також, Познань є популярним туристичним місцем з історичними пам'ятками, унікальною архітектурою. Тому, після закінчення навчання, випускники з європейським дипломом можуть знайти собі високооплачувані посади в цікавих для них сферах роботи. Близьке розташування Познані до Німеччини відкриває можливість працевлаштуватися в престижні німецькі компанії. Також, однією з головних привілеїв, яку надає School of form, є проходження оплачуваної практики за фахом. Завдяки тісній співпраці університету з такими відомими компаніями, як Lidl, Skoda, IKEA, Vox, Schattdecor, Amica, у студентів, після закінчення навчання, є всі шанси влаштуватися в ці організації.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY хотіли б звернути Вашу увагу на те, що навчання в Університеті Дизайну відкриває ряд перспектив, як під час навчання, так і після нього. Високий рівень викладання та отримання європейського диплома, після навчання, допоможуть студенту побудувати успішну кар'єру, в обраній ним сфері. Крім того, як показує практика, School of form допомагає всім випускникам ВНЗ працевлаштуватися на високооплачувані посади, які пропонує вітчизняний ринок праці, а також, в інші закордоні компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини