Інститут дизайну у Познані. Вартість та можливості

10027
Facebook Twitter
Інститут дизайну у Познані. Вартість та можливості

Кращим місцем для досягнення цієї мети є Інститут Дизайну у Познані (School Of Form) та в даній статті ми висвітлимо особливості навчання у ньому та актуальність його спеціальностей.

Молоді люди, які прагнуть об'єднати у своєму навчанні та майбутній професії творчий талант та аналітичні навички дуже часто обирають професію дизайнера. Напрямок дизайну дуже багатогранний, але попри те, яку конкретну спеціалізацію обере студент, у процесі свого навчання та подальшої роботи, він буде діяти за таким алгоритмом: народження задуму-виношування ідеї-чіткий план. Такий вид проектної діяльності підходить далеко не кожному, адже навіть після отримання якісної вищої освіти, необхідно продовжувати вчитися новому, рухаючись в ногу з часом та тенденціями. Деякі учні вважають за краще отримувати ази дизайну на курсах, але, щоб стати дійсно висококласним фахівцем, здатним конкурувати на міжнародному ринку праці, потрібно здобути вищу освіту. Кращим місцем для досягнення цієї мети є Інститут Дизайну у Познані (School Of Form) та в даній статті ми висвітлимо особливості навчання у ньому та актуальність його спеціальностей.

Специфіка навчання в познанському Інституті Дизайну

Почавши своє успішне функціонування порівняно недавно, дана польська структура вищої освіти вже завоювала свою цільову аудиторію та має попит не тільки серед локальних абітурієнтів, а й кандидатів на навчання дизайну з інших держав. Стаціонарне навчання для досягнення ступеня бакалавра триває 4 роки, до того ж є можливість вибрати програму англійською мовою. Цей профільний університет має великий вибір факультетів польською мовою, серед яких:

— архітектура;

— проектування комунікації;

— дизайн одягу;

— дизайн середовища проживання людини;

— промисловий дизайн.

Англомовні програми передбачають:

1. Факультет дизайну візуальної комунікації зі спеціальностями: «Нові медіа», «Графіка» та «Канали зв'язку».

2. Факультет дизайну продуктів, який пропонує напрямки: «Товар», «Продукт» та «Людина».

Вартість навчання на польськомовних курсах становить 3524 євро за рік навчання, водночас як англомовні програми обходяться у 5800 євро.

Кому підходить напрямок дизайну та перспективність професії?

Тільки цілеспрямовані та креативні люди зможуть реалізуватися на даному терені. На одному художньому таланті далеко не піти, необхідно навіть після отримання якісної освіти знаходитися у постійному навчанні та пошуках нових ідей, нестандартних методів рішення типових ситуацій. Потрібно багато практики, щоб виробити свій індивідуальний художній стиль, зрозуміти та розкрити у повній мірі талант, а також правильно візуалізувати ідеї, котрі приходять. Навчання в університеті — це тільки півшляху, але воно закладе благодатну основу у родючий ґрунт, щоб реалізувати свій дизайнерський талант. На сьогодні, ця професія досить затребувана на міжнародному ринку праці, попри обраний напрямок. Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що з якісним польським дипломом, отриманим у розглянутій структурі вищої освіти, Ви зможете не тільки працевлаштуватися у престижну компанію, але й відкрити власну справу.

З вищевказаної інформації випливає, що професія дизайнера дуже творча, але передбачає наявність аналітичних здібностей. Для того, щоб отримати відмінні знання та якісний диплом, котрий котується у всіх розвинених країнах, краще закінчити престижний Інститут Дизайну у Познані. Щоб уникнути проблем зі збором документів, а також для гарантованого вступу звертайтеся до одного з наших 28 представництв на території України, де, кваліфіковані фахівці не тільки допоможуть з усіма питаннями з приводу зарахування, але й нададуть повний спектр додаткових послуг.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини