Навчання в Познані. Яке місто Польщі обрати?

7777
Facebook Twitter
Навчання в Познані. Яке місто Польщі обрати?

Чудова колишня столиця Польщі є найкращим містом для туристичних поїздок, та досить непоганим варіантом для проходження навчання в ньому.


Чудова колишня столиця Польщі є найкращим містом для туристичних поїздок, та досить непоганим варіантом для проходження навчання в ньому. Ця столиця Великопольської області знаходиться на половині шляху між столицею Німеччини та Варшавою. Серед двадцяти семи познанських установ вищої освіти, кожен охочий вчитися в цьому місті знайде ту спеціальність, яка буде до душі. Також, варто врахувати, що оренда житла, та інші супровідні витрати будуть трохи нижче, ніж в інших містах. Якщо Ви вирішили здобути освіту в Республіці Польща, то зробили свідомо правильний вибір, адже вартість послуг освіти, практично, на тому ж рівні, що й в Україні, але якість, та можливість отримання визнаного європейського диплома відкриє, безумовно, більшу кількість перспектив.

Вища освіта в Познані. Якому ВНЗ та спеціальності віддати перевагу?

З 27 університетів, велика частина недержавного типу. На перший погляд — цей факт не має значення, але, якщо Ви іноземний студент, то дана інформація буде для Вас дуже до речі. Українському абітурієнту, незалежно від бажаного освітнього рівня варто вибирати саме такі, приватні вищі навчальні заклади. Це пов'язано з солідарністю польських державних університетів зі своїми співвітчизниками, яких вони просувають на рідний ринок праці, в першу чергу. У той час, як приватні (міжнародні) ВНЗ встановлюють контакти з іноземними роботодавцями, та сприяють українцям в працевлаштуванні в міжнародні компанії. Для того, щоб бути завжди конкурентоспроможними, варто обирати спеціальності, прямо або опосередковано пов'язані з бізнесом. Вони завжди мають особливий попит, а також, добре оплачуються.

Для навчання в Познані найкраще підійде Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, WSB). Крім двадцятирічного досвіду, та відмінної якості навчання, тут дуже лояльна плата за навчальний рік (від 1012 євро до 1345 євро). Якщо ж Ви людина творча, можна сподобатися до Університету Дизайну (School Of Form).

В якому місті найкраще навчатися?

Все залежить від Ваших пріоритетів, але якщо Ви цілеспрямована, активна, амбітна людина, яка хоче швидко і стрімко побудувати кар'єру, то для Вас найбільш гідними будуть міста, на заході польської держави. Такий вибір аргументується тим, що в таких містах, як, наприклад, Вроцлав, зосереджені центри бізнесу, культури, логістики, досліджень, та головні офіси світових компаній. Відповідно до таких критеріїв відбору, відмінно підійде й Варшава, з її університетами. Розгляньмо декілька престижних ВНЗ, в перспективних містах:

1. Університет Бізнесу у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu).

2. Академія Фінансів і Бізнесу Вістула у Варшаві (Akademia Finansów i Biznesu Vistula).

3. Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu).

4. Академія Громадських Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie).

5. Вроцлавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu).

При виборі університету та міста навчання, завжди пам'ятайте, що роботодавці теж звертають на це особливу увагу, і, чим більше місто, та вище рейтинг у ВНЗ, тим вище у Вас шанс на працевлаштування, з хорошим окладом. Ми підібрали для Вас установи з найвищими рейтинговими показниками, які, до того ж, мають доступну вартість за навчальний рік. Для більш детальної інформації звертайтеся в наші представництва, де кваліфіковані співробітники не тільки проконсультують Вас за вказаними ВНЗ, а й запропонують інші, не менш цікаві варіанти. Також, наша компанія надає повний спектр послуг у сфері освіти, від допомоги у виборі університету, до підтримки в отриманні візи D та облаштуванні, за місцем навчання.З наданої інформації випливає, що якщо Ви вирішили вчиться в цікавому та привабливому місті, з безліччю архітектурних та культурних пам'яток, то Познань, безсумнівно, підходить.

Але, бажаючи отримати максимально швидкі результати, після отримання диплома, варто віддати перевагу Вроцлаву або Варшаві. Втім, освіта в Польщі зарекомендувала себе так, що, яку б локацію Ви не обрали, все одно результат буде відмінним, якість — високою, а працевлаштування швидким та надійним.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини