Умови перельотів з України до Польщі з Ryanair

6440
Facebook Twitter
Умови перельотів з України до Польщі з Ryanair

Ryanair є недорогим ірландським авіаперевізником, що базуються у Дубліні, Ірландія. Проте, він розвиває більшу частину своїх операцій з Великобританії, а саме зі свого основного хаба, лондонського аеропорту Станстед.

Ryanair є недорогим ірландським авіаперевізником, що базуються у Дубліні, Ірландія. Проте, він розвиває більшу частину своїх операцій з Великобританії, а саме зі свого основного хаба, лондонського аеропорту Станстед. На даний час це найбільша авіакомпанія в Європі у секторі бюджетних перевезень. Він цікавий і українцям, які навчаються або працюють на території Польщі, оскільки недавно були розроблені дешеві пропозиції переміщення повітряним простором з різних міст РП до деяких куточки України та у зворотному напрямку. Розглянемо більш детально останні оновлення Ryanair, що стосуються зазначених держав.

З різних міст Польщі до українських аеропортів разом з Ryanair

Ірландський перевізник відкрив нові маршрути в Україну. Компанія пропонує літати до Львова та Києва з Гданська, Кракова, Варшави та Познані. Квитки вже у продажу!Згідно з оголошенням, рейси виконуються з жовтня 2018 року, тому вони будуть включені до розкладу рейсів на зимовий сезон 2018/19. Квитки вже у продажу, а ціни починаються з 39 злотих в одну сторону.Перевізник запустив 7 нових маршрутів в Україну, 36-у країну у мережі Ryanair. Квитки за наведеною ціною продаються на Ryanair.com. Польські пасажири та туристи можуть скористатися ще більш низькими цінами на перельоти, а також іншими послугами у рамках програми Always Getting Better.

Давно обіцяна експансія на український ринок нарешті стала фактом. У сітці Ryanair були маршрути з Кракова, Вроцлава, Варшави (Модлін), Познані та Гданська. 23 березня 2018 року, у Києві відбулася прес-конференція перевізника, на якій були оголошені нові підключення.

Нові маршрути Ryanair в Україну вже видно у системі перевізника. Ось зв'язки з Польщі:

— Вроцлав-Київ (Бориспіль) — понеділками, п'ятницями та неділями. Зліт з Вроцлава о 6:20, о 9:10 висадка пасажирів у Києві. Зворотний рейс о 9:35, а о 10:25 літак приземлиться у Вроцлаві.

— Варшава (Модлін)-Київ (Бориспіль) — рейси понеділками, середами, п'ятницями та неділями. Виліт з Варшави о 06:50 та посадка о 09:30. Повернення о 10:05 з посадкою у Модліні о 10:45.

— Познань-Київ (Бориспіль) — вівторками та суботами. О 16:35 літак вилітає з Познані, а о 19:45 вже в Україні. З Києва о 20:10 приземляється у Познані о 21:10.

— Краків-Київ (Бориспіль) — понеділками, п'ятницями та середами. У середу вилітає з Кракова о 8:50 та посадка о 11:30, повернення о 12:05-12:50. П'ятницями зі столиці Малопольського, рейс почнеться о 16:20 та о 19.00 у пункті прибуття. На зворотному шляху пасажири вирушають о 19:35, а 20:20 повертаються до Кракова. Щопонеділка запланований час з'єднання 16:35-19:15 з Кракова до Києва та повернення з 19:50-20:35.

— Гданськ-Київ (Бориспіль) — понеділками та п'ятницями. Виліт з Гданська о 16:15 та посадка о 19:05 у Києві. Зі столиці України виліт відбудеться о 19:40, а літаки приземляться у Померанії о 20:30.

— Варшава-(Модлін)-Львів — рейси у понеділок, п'ятницю та неділю. О 12:00 літак вилітає з Модліна, а о 14:05 — у Львові. На зворотному шляху він відправляється о 14:40, щоб приземлитися о 14:45 у Польщі.

— Краків-Львів — вівторками, четвергами та суботами. Виліт з Кракова заплановано на 7 годину ранку, та у 9 пасажири прибувають до Львова. Інша сторона подорожі почнеться о 9:35.

Отже, фахівці UP-STUDY нагадують, що Ryanair вже планував вихід на ринок України, але в підсумку аеропорти та політика зірвали його плани. Тепер все інше, та українці, які планують переліт до Польщі мають можливість вибирати вже з пропозицій декількох лоукостерів. За оцінками ірландського перевізника, до Львова та Києва можна перевозити навіть півмільйона пасажирів на рік, але як це буде насправді, покаже тільки час.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини