Особливості подорожі лоукостерами з Польщі. Де замовляти квитки?

2017
Facebook Twitter
Особливості подорожі лоукостерами з Польщі. Де замовляти квитки?

Багато людей прагнуть подорожувати у вільний час, щоб розширити світогляд та отримати моральне задоволення від дослідження чогось нового. Про особливості здійснення подорожей з лоукостерами ми поговоримо у статті.

Багато людей, будь то молодь або громадяни більш зрілого віку, прагнуть подорожувати у вільний час, щоб розширити світогляд та отримати моральне задоволення від дослідження чогось нового. Не завжди подорожі мають розважальний характер, іноді це необхідна дія, викликана потребою вирішення ділових чи особистісних важливих питань. Природно, найбільш швидко можна дістатися з точки А до точки Б за допомогою авіаперельотів. Сьогодні, коли українці отримали можливість безперешкодно перетинати кордон з більш ніж тридцятьма країнами ЄС, поїздки до іноземних держав стали ще більш частими для багатьох верств населення. На жаль, вітчизняні пропозиції перельотів від перевізників, які позиціонують себе як лоукост-компанії, все одно влітають у копієчку. Зважаючи на це, українці використовують перельоти з Польщі та інших країн, де такі реальні лоукостер, як Wizz Air та Ryanair пропонують свої послуги у велику кількість напрямків не тільки Європи, а й більш далеких держав. Про особливості здійснення подорожей з лоукостерами ми поговоримо у статті.

Чому українці обирають подорожі, складаючи маршрут з Польщі?

Цьому є просте пояснення, по-перше, з цієї держави літають лоукостери, які пропонують перельоти у два напрями від 4 євро. По-друге, у РП дуже просто добратися не тільки з Києва, а й зі Львова та інших великих міст, причому швидко та недорого. По-третє, деяким нашим співвітчизникам взагалі не доводиться добиратися до міст РП, оскільки вони навчаються у ВНЗ цієї держави, та мають можливість на підставі чинної візи або Карти Побиту безперешкодно подорожувати країнами Шенгену, підбираючи пропозиції не тільки від авіа лоукостерів, але й від лоукост автобусних перевізників типу Flighbus.

Специфіка подорожі повітрям з великими лоукостерами

Низька ціна — не означає, що пасажири будуть летіти на старих літаках у жахливих умовах. Wizzair та Ryanair — одні з найбільших лоукост-перевізників знижують ціну через те, що пропонують подорожувати без нічого. У вартість квитка входить тільки перевезення сумки 40*20*20 — у Ryanair та 40*30*20 — у Wizzair. При оформленні ручної поклажі, яку можна помістити на полиці над головою, потрібно доплачувати, але не більш ніж 10 євро.

Дані компанії пропонують комфортні умови перельоту, зручні крісла, надають можливість вибору місць, а також проходження онлайн реєстрації. Якщо Ви хочете придбати квитки за найвигіднішою вартістю, тоді краще оформити повідомлення на сайті, яке буде кожен раз сигналити Вам, коли ціна буде знижуватися. Також, якщо є можливість не прив'язуватися до конкретної дати, вдасться ще більше заощадити, вибравши день та час, коли пропозиція найбільш доступною.

Що стосується питання щодо того, де замовляти квитки, звичайно, краще за все робити купівлю через офіційний сайт компанії перевізника. Що б там не казали, а будь-які сайти посередники стягують комісію, тим самим підвищуючи вартість перельоту. Якщо Ви не можете самостійно впоратися з оформленням квитка, можна використовувати онлайн-помічника або скористатися порадою бувалих мандрівників.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що молоді люди з України, які навчаються в університетах РП можуть без оформлення додаткових документів переміщатися Шенгенською зоною, маючи чинну візу або Карту Побиту, що вони власне й роблять. Студенти польських ВНЗ, завдяки дешевим перельотам та переїздам встигають оглядати навіть кілька держав під час одного вікенду. Літати з Польщі дешево, та, що важливо, навіть плануючи виїзд з України, дорога все одно вийде дешевше, ніж летіти з вітчизняними перевізниками.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини