Українців у Польщі лікуватимуть безкоштовно

1783
Facebook Twitter
Українців у Польщі лікуватимуть безкоштовно

На увесь період епідемії коронавірусу у Польщі, Урядом було прийнято рішення проводити лікування усіх без вийнятку українців, які мають симптоми хвороби безкоштовно.

Кожен студент з України, який іде навчатися до Польщі, повинен мати страховий поліс, який покриє його медичні витрати на території ЄС. Проте, часто так буває, що страхова медицина покриває лише екстрені випадки хвороби, не страховими випадками зачасту являються, наприклад, застуда та грип. Тому у випадку найменшої підозри на недугу, відтепер, українець може безперешкодно, на рівні з громадянами Польщі, звернутися за медичною допомогою і у разі необхідності вона буде надана у повній мірі і безкоштовно, включаючи стаціонарне лікування, медикаменти та діагностику.

Додатково презиція польських міст наполегливо радить українським студентам, на період дії карантину, не покидати Польщу і залишатися вдома, продовжуючи навчання онлайн. На їх думку, це краще убезпечить молодь від зараження, якщо вони сидітимуть вдома у Польщі та не бігтимуть на вокзали, автовокзали для покупки квитків на Україну, крім того є великий шанс зараження у громадському транспорті при поїздці на батьківщину. Тому, аби цього уникнути, усім студентам з України на період дії карантину рекомендується залишатися у Польщі, не виходити з дому без потреби, купувати продукти онлайн, навчатися та слідкувати за гігієною, а у випадку підозри на недугу, їм буде надана професійна і повністю безкоштовна медична допомога.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини