Як підготуватися до тесту IELTS якщо Ви вирішили навчатися у Польщі на англомовному курсі?

10181
Facebook Twitter
Як підготуватися до тесту IELTS якщо Ви вирішили навчатися у Польщі на англомовному курсі?

Переглядаючи вимоги, виставленні закордонними ВНЗ, можна побачити «пройдений тест IELTS». У даній статті ми розповімо, як підготуватися, щоб пройти це випробування і стати студентом курсу англійською мовою.

Багато українців мріють вчитися або працювати за кордоном. На сьогодні, це цілком адекватне бажання, яке до того ж не так складно здійснити. Та, тим не менш переглядаючи вимоги, що виставляються закордонними вищими навчальними закладами до кандидатів, серед яких можна побачити «пройдений тест IELTS», деякі абітурієнти трохи тушуються та подумують відмовитися від цієї затії. Цього не варто робити ні в якому разі, краще вибрати екзаменаційний центр та дату сеансу, зареєструватися та спробувати свої сили під час тестування. Варто зауважити, що отримати професію з курсом навчання англійською мовою можна зовсім поруч — у сусідній та дружній нам Республіці Польща. ВНЗ цієї країни пропонують величезний вибір спеціальностей, доступну плату як на польськомовні, так і на англомовні програми, а також лояльні вимоги до кандидатів. Що стосується тесту IELTS, у даній статті ми розповімо, як підготуватися, щоб пройти це випробування та стати студентом одного з університетів РП курсу англійською мовою.

4 основні поради, які допоможуть пройти IELTS

Для тих, хто стикався з подібною абревіатурою, але не до кінця розуміє її значення визначимо, що IELTS є міжнародною системою оцінки володіння англійською мовою. Результати тесту визнаються більшістю університетів світу, тому набрану кількість балів можна демонструвати й під час вступу до одного з вищих навчальних закладів Польщі. Обіцяні корисні поради виглядають наступним чином:

1. Збір матеріалів та навчальних посібників. Для початку, фахівці UP-STUDY рекомендують вибрати книги для самостійного вивчення, тобто ті матеріали, які крім теоретичної інформації, мають завдання та ключі з відповідями. Багато з них супроводжуються додатковими матеріалами, записаними на DVD або CD, які варто використовувати. Необхідно пошукати корисні онлайн-матеріали, такі, як онлайн-курс з IELTS, який допомагає у підготовці до обох версій тесту (General Training and

Academic). Варто встановити безкоштовний додаток IELTS Prep та вчитися у будь-яких місцях та у будь-який час.

2. Знайомство зі структурою іспиту. Знання структури тесту важливо, адже завдяки цьому, у день іспиту учень буде менш спантеличений. Вивчіть особливості та довжину окремих завдань, типи питань, та тоді ніщо не зможе Вас здивувати. Щоб створити свою власну стратегію іспиту, слід розібратися з критеріями оцінки та способами вирішення завдань. Ви можете дізнатися їх під час онлайн-курсу ILLTS Understanding, який регулярно організовується на платформі Future Learn.

3. Індивідуальний план навчання. Подумайте та виберіть свої цілі на кожен тиждень, з огляду на кількість часу, яким володієте, пропорційно розподіліть матеріал, необхідний для вивчення. Будьте реалістом, тому що ніщо не руйнує мотивацію так, як нездатність виконувати завдання, які були поставлені перед собою. Уникайте тривалих перерв між навчальними заняттями. Намагайтеся практикувати всі навички одночасно, навіть якщо спокуса пропустити дуже велика.

4. Англійська кожен день, а не від свят. Спробуйте займатися вправами за розробленою програмою щодня. Це простіше, ніж Ви думаєте, адже завжди можна читати пресу в Інтернеті, слухати підкасти та аудіокниги, дивитися фільми мовою оригіналу.

Підбиваючи підсумки, варто підкреслити, що проходження тесту IELTS не варто боятися. При систематичному підході, все вдасться у найкращому вигляді. Після отримання результатів, можна подавати документа до будь-якого вподобаного польського ВНЗ на англомовний курс.

Основною перевагою навчання англійською є широкий діапазон можливостей працевлаштування, хоча варто враховувати, що такі програми завжди обходяться трохи дорожче.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини