Прокат автомобілів у Польщі — практичне рішення для людей, яким не потрібен особистий транспорт щодня

339
Facebook Twitter
Прокат автомобілів у Польщі — практичне рішення для людей, яким не потрібен особистий транспорт щодня

Оскільки оренда авто стала популярною, у статті ми розповімо, де взяти машину напрокат, та в яких випадках доцільно орендувати автомобіль.

Компанії з прокату автомобілів у РП відповідають вимогам клієнтів, пропонуючи багатий парк автомобілів, вигідні умови та справедливі ціни. Оренда машин у Республіці Польща є ідеальним варіантом для багатьох людей, серед яких великий відсоток складають студенти локальних університетів. Оскільки оренда стала популярною, у статті ми розповімо, де взяти машину напрокат, та в яких випадках доцільно орендувати автомобіль.

До яких умов оренди варто придивитися?

Якщо Ви є людиною, у якої є водійські права, але немає автомобіля, Ви можете бути зацікавлені у використанні пропозицій компаній оренди. На ринку Польщі є багато можливостей, але, варто враховувати, що ціни на оренду різняться. У цьому випадку фахівці UP-STUDY рекомендують орієнтуватися не тільки на вартість, а й на репутацію компанії. Якщо клієнти високо оцінюють фірму з прокату автомобілів, можна подбати про заповнення форми бронювання. Варто приділити увагу деталям: широкий асортимент транспортних засобів, які, крім страховки мають додаткове обладнання. Вартість оренди автомобіля повинна бути конкурентоспроможною. Ще однією вимогою є можливість взяти машину напрокат через Інтернет, відвідавши сайт компанії, або у стаціонарному відділенні в обраному місті. При бронюванні онлайн повинен бути попередній перегляд загальних витрат, які будуть пов'язані з орендою. Великою перевагою для багатьох клієнтів є можливість оренди автомобіля, як на короткий, так і на тривалий термін. Вибір короткострокової оренди машини доречний для поїздки на вихідні до іншого міста або у відрядження. Якщо Ви плануєте відпустку, як часто вчиняють студенти польських університетів, є можливість забронювати автомобіль на тривалий термін.

Умови оренди автомобіля у РП

Особи, зацікавлені в оренді автомобіля, повинні відповідати умовам. Важливо, щоб клієнту було не менш ніж 21 рік, та у неї було чинне водійське посвідчення протягом року. До цих критеріїв при бронюванні автомобіля потрібно додати посвідчення або паспорт, що підтверджує особу. Якщо водійські права з країн, що не входять до ЄС, необхідно надати документи міжнародного зразка. Відповідаючи вимогам, ніщо не завадить отримати автомобіль на визначений контрактом період. Перш ніж забрати машину, консультант з прокату зв'яжеться з Вами, щоб визначити місце та дату доставлення. Під час зустрічі підписується договір між компанією та клієнтом. Є можливість звернутися до служби підтримки до моменту прийняття рішення. Консультанти допоможуть розв’язати будь-яку проблему та дадуть відповідь на питання.

В яких випадках доречно звертатися до прокатних компаній?

Оренда автомобіля є практичним рішенням для людей, яким транспорт не потрібен щодня. Якщо Ви живете у великому місті, у Вас є можливість користуватися громадським транспортом. У разі студентів університетів, які особливо піклуються про здоров'я та фізичною підготовкою, є можливість пересісти на сітібайки. У будь-якому випадку можна швидко дістатися до місця призначення. Водночас, якщо Ви плануєте переїзд, буде складно перевезти всі предмети до нової квартири. Автомобіль, який буде легко орендований у надійної компанії з прокату, ідеально підійде для цього випадку. У разі необхідності ділової поїздки до сусіднього міста або на відпочинок, трохи далі від метушні для єднання з природою, скористатися прокатом буде доречним рішенням.

Підсумовуючи, зауважимо, що студенти польських ВНЗ часто звертаються до прокатних компаній. Їх мета — відпочинок за містом, або поїздка за кордон. В останньому випадку якщо є охота на орендному авто країну, потрібно сповістити орендодавця. Завдяки доступній вартості послуг прокату, дозволити собі скористатися такою опцією можуть, як всі категорії населення РП, так і туристи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини