У скільки обійдеться переліт з українських міст до польських, разом з авіакомпанією LОТ?

7729
Facebook Twitter
У скільки обійдеться переліт з українських міст до польських, разом з авіакомпанією LОТ?

LOT Polish Airlines є одним з найстаріших авіаперевізників у світі та основним польським оператором, що працює в авіаційній галузі з 1929 року.

LOT Polish Airlines є одним з найстаріших авіаперевізників у світі та основним польським оператором, що працює в авіаційній галузі з 1929 року. Перший міжнародний рейс відбувся 1 квітня 1930 року за маршрутом Варшава-Бухарест. На сьогодні, компанія пропонує широкий вибір напрямів до різних країн Європи та світу. Українцям буде цікаво дізнатися, що і з вітчизняних аеропортів є можливість відправитися до польських міст з цим великим перевізником. Розглянемо більш детально умови перельоту, сервіс та інші особливості здійснення подорожей до Польщі з їх головним оператором.

Специфіка оформлення перельоту з LОТ

Як і в інших компаніях, квитки можна придбати в аеропорту, офісах представництвах у різних містах Польщі, авіакасах та за допомогою інтернету. Реєстрація через Інтернет можлива за 24 години до вильоту та закривається за 120 хвилин до нього. Вона також може бути зроблена безкоштовно в аеропорту. Щодо харчування можна сказати, що воно залежить від класу бронювання та тривалості польоту. В економ-класі на коротких маршрутах подаються тільки закуски, харчування можна придбати окремо. На міжконтинентальних маршрутах харчування подається як частина квитка. Перевіз багажу практично не відрізняється від умов великих лоукостерів та, у залежності від класу подорожі пасажирам дозволено взяти з собою на борт:

— Business Class — 2 місця багажу, кожне до 9 кг;

— Premium Economy (Рейси міжконтинентальні) — 2 місця багажу, кожне до 6 кг;

— Premium Economy (Рейси міжнародні) — 1 місце багажу до 8 кг;— Economy Class — 1 місце багажу до 8 кг;

— Economy Simple — 1 місце багажу до 8 кг;Ручна поклажа повинна міститися у верхній полиці на борту або під кріслом попереду.Компанія, на офіційному сайті, має розділ «Спеціальні пропозиції», в яких мандрівники можуть знайти варіанти перельотів з використанням промо-акцій або Miles[&]More. Також завзяті туристи мають можливість оформити підписку з відстеженням зниження цін на конкретний напрям або отримання повідомлень при акціях, попри маршрут.

Переліт з України до Польщі з Polish Airlines

Розглядаючи це питання, варто враховувати такі фактори як: дата відправлення та прибуття та у зворотному напрямку; попит, популярність напряму, близькість дати відправлення, клас, наявність багажу. У середньому фахівці центру польської освіти UP-STUDY сміливо заявляють, що переліт обійдеться від 200 злотих (близько 1500 грн). Якщо купувати квитки наперед, то навіть перед Різдвом або у період новорічних свят можна вихопити квиток до Варшави з Києва за 1750 грн. Літаки LOT відправляються з Варшави до Києва (аеропорти Бориспіль та Жуляни), Львів, Одесу, Харків та Запоріжжя. Крім того, LOT здійснює авіарейси до Львова з міст Бидгощ, Познань та Ольштин. Нещодавно з'явився рейс з Бидгоща до Києва та назад. У цілому, на сьогодні, оператор пропонує 10 рейсів, а це значить, що його частка є вагомою на українському ринку авіаперевезень, якщо порівнювати з іншими європейськими пропозиціями.

Підсумовуючи, зауважимо, що пропозиції від LОТ часто привабливі. Польський оператор надає доступні квитки, хороші умови та відмінні борти. Проте, варто враховувати, що з'явилося багато пропозицій від великих лоукостерів, таких, як Wizz Air та Ryanair, а також не дрімає наш вітчизняний МАУ тому, бажаючи максимально заощадити, завжди варто розглянути пропозиції від усіх компаній, та прийняти правильне рішення, що дозволяє понести низькі витрати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини