Принципи перельотів з великим угорським лоукостером WizzAir

6981
Facebook Twitter
Принципи перельотів з великим угорським лоукостером WizzAir

Зараз компанія пропонує бюджетні перельоти у багато напрямків, а про умови використання сервісу компанії ми поговоримо детально у даній статті.

WizzAir — компанія лоукостер, яка давно зарекомендувала себе добре на європейському ринку. План з приводу заснування Wizz Air був створений у червні 2003 року. Шестеро людей з великим досвідом роботи в авіаційній галузі та численними успіхами в інших напрямках об'єднали свої зусилля під керівництвом Йожефа Вараді — генерального директора компанії. Всього за три місяці вона була зареєстрована та готова до польотів. Зараз компанія пропонує бюджетні перельоти у багато напрямків, а про умови використання сервісу компанії ми поговоримо детально у даній статті.

Трохи історії та особливості перельотів з Wizz Air

Перший політ відбувся 19 травня 2004 року через Катовіце. На даний час Wizz Air обслуговує понад 600 маршрутів з 25 оперативних баз у регіоні: Відень, Австрія; Тузла у Боснії та Герцеговині; Софія та Варна у Болгарії; Кутаїсі у Грузії; Будапешт та Дебрецен в Угорщині; Рига у Латвії; Вільнюс у Литві; Скоп'є у Македонії; Кишинів у Молдові; Катовіце, Варшава, Гданськ, Познань та Вроцлав у Польщі; Бухарест, Клуж-Напока, Крайова, Ясси, Сібіу та Тімішоара, Румунія; Белград у Сербії; Лондон-Лутон у Великобританії; Київ в Україні.

Після десятиліття безперервного розвитку Wizz Air стала найбільшою бюджетною авіакомпанією у Центральній та Східній Європі. 25 лютого 2015 року Wizz Air провела перше публічне розміщення акцій, після чого вони були допущені до торгів на Лондонській фондовій біржі (LSE).

Не так давно Wizz Air оголосила про повне оновлення бренду та зміну кольору літаків, щоб задовольнити вимоги пасажирів, котрі зростають. Нове бачення WIZZ пов'язано зі свіжістю, бадьорістю та вишуканістю. Крім змін, пов'язаних з брендом, компанія впровадила нові рішення, такі як розподіл місць, пріоритет посадки, розгалужена тарифна система та інше.

Пропозиція послуг від найбільшого лоукостера

Wizz Air — економічна авіакомпанія, орієнтована на інновації на кожному етапі подорожі. Вона прагне, щоб ціни на авіаквитки були доступними для громадян Центральної та Східної Європи. Також бажає надати нові можливості подорожувати всім пасажирам в Європейському Союзі та не тільки.У компанії використовуються новітні технології, щоб забезпечити найвищу якість послуг за доступною ціною. Пропонується проста модель обслуговування: подорож без валіз, використання невеликих аеропортів для більш дешевого та швидкого обслуговування пасажирів, однокласні каюти зі шкіряними кріслами та послуги громадського харчування за запитом пасажира за додаткову плату.Wizz Air використовує нові, кращі у своєму класі літаки, які обслуговуються найуспішнішими компаніями, такими як Lufthansa Technik. Завдяки цьому вдається постійно надавати мандрівникам високий рівень послуг.

Аеропорти та мережеві підключення

Компанія постійно шукає можливості для розвитку своєї мережі з'єднань та надання недорогих послуг повітряного транспорту. Метою є надання широкого спектра доступних послуг у Центральній та Східній Європі, що можливо в основному завдяки відповідному вибору аеропортів. Завдяки цій компанії, українці, які навчаються у ВНЗ Польщі та інших країн Європи, мають можливість літати додому та на вік-енди задешево.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що Wizz Air часто вибирає більш дрібні аеропорти, що відбивається як у низьких цінах, так і у доброзичливому та ефективному обслуговуванні пасажирів. Компанія не стоїть на місці, та постійно веде переговори з багатьма аеропортами, щоб запропонувати пасажирам ще більш розгалужену мережу з'єднань. Щоб бути у курсі новинок та акцій, для завзятих мандрівників є сенс підписатися на розсилку, тоді можна буде економити ще більше.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини