LOT організовує конкурс на кращу дипломну роботу. Ви можете виграти оплачуване стажування, квитки та навіть 10000 злотих!

6156
Facebook Twitter
LOT організовує конкурс на кращу дипломну роботу. Ви можете виграти оплачуване стажування, квитки та навіть 10000 злотих!

Польські національні авіалінії LOT оголосили конкурс, присвячений 90-річчю оператора. Найцікавішим та інноваційним науковим проєктам випаде можливість виграти до 10 000 злотих і не тільки. Подробиці в нашому огляді.

Польські національні авіалінії LOT оголосили конкурс, присвячений 90-річчю оператора. Це відмінна можливість для студентів освітніх структур Республіки Польща, які будуть захищатися у 2019/2020 навчальному році. Дипломні роботи в області пасажирської авіації та вантажного транспорту можуть бути представлені на конкурс. Найцікавішим, оригінальним та інноваційним науковим проєктам випаде можливість виграти до 10 000 злотих, авіаквитки та навіть оплачувані стажування.

Які правила будуть застосовуватися до учасників змагання?

Конкурс відкритий для студентів бакалаврату та магістратури польських державних та приватних університетів. Змагання буде проводитися у двох категоріях:

  • серед студентів, які закінчують навчання на бакалавраті або для досягнення ступеня інженера;
  • серед учнів, які претендують на отримання кваліфікації магістра, відповідно створюють магістерську дисертацію.

Як взяти участь у конкурсі від головного польського авіа оператора?

Для написання свого об'ємного наукового тексту є ще багато часу, тому що початок прийняття заявок призначений на 10 травня 2020 року, а готові та захищені тексти повинні бути відправлені до 30 вересня наступного року за адресою: Konkurs.lot@pb.edu.pl. Пізніше журі оцінить дипломи та прийме рішення про вибір лауреатів до 16 листопада 2020 року.

На які нагороди можуть претендувати роботи відібраних лауреатів?

Переможці будуть нагороджені дуже щедро. У кожній з двох категорій студент, який зайняв 1-е місце, отримає значну суму у 10 000 злотих та оплачуване 3-місячне стажування у LOT. Переможцю, який посяде II місце, буде вручений авіаквиток на двох осіб, котрий буде проводитися на маршрутах національного оператора LOT, та оплачуване 3-місячне стажування в авіакомпанії. Студент, робота якого посяде третє місце, також не буде обділений увагою та призами від польського оператора. Щасливчик, який отримав бронзу, виграє квиток на один рейс та оплачуване тримісячне стажування.

Як бачите, нагороди просто фантастичні, та у майбутній кар'єрі важко переоцінити досвід роботи в авіакомпанії, яка обслуговує 9 мільйонів пасажирів на рік. Отже, якщо Вас цікавить функціонування авіакомпаній та небесний світ пасажирської авіації, то почніть думати про вибір оригінальної теми дипломної роботи та шляхи її творчого досягнення. Можливо, одна з нагород дістанеться саме Вам!

Коротка історія компанії

Польські авіалінії «LOT» (PLL LOT, PLL «Lot») — національний авіа оператор Республіки Польща, який був зареєстрований 29 грудня 1928 року під назвою Linie Lotnicze LOT Sp. zo.o., об'єднавши приватні авіакомпанії Aerolot та Aero, що функціонували на території цієї європейської країни. Фактична діяльність розпочалася 1 січня 1929 року. Компанія є одним з найстаріших чинних операторів у світі. На даний час акціонерами PLL LOT є Polska Grupa Lotnicza (100% акцій). Серед міжнародних авіарейсів варто виділити: Амстердам, Пекін, Чикаго, Гельсінкі, Стамбул, Лісабон, Лондон, Мадрид, Мілан, Нью-Йорк, Париж, Рига, Софія, Таллінн, Тель-Авів, Вільнюс, Торонто, Загреб, Цюрих. Водночас можна знайти пропозиції до країн СНД: Єреван, Київ, Санкт-Петербург, Львів, Москва, Мінськ, Одеса, Тбілісі.

Чи здатні Ви уявити, які можливості відкриються перед стажистами, які отримали досвід у такому авіа гіганті? Ні? Прямо скажемо, вони — величезні. Тому відкиньте сумніви, скоріше вибирайте актуальну тему та вперед до написання унікального та цікавого тексту, який приведе Вас до стажування мрії.

Всю інформацію про конкурс можна знайти за адресою: https://www.lot.com/pl/pl/konkurs.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини