ТОП університетів світу: Університет Вісконсін-Медісон (University of Wisconsin-Madison). Огляд університету

10412
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Вісконсін-Медісон (University of Wisconsin-Madison). Огляд університету

Університет Вісконсін-Медісон входить до числа 20 кращих університетів світу у рейтингу QS World University з тематики, а згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019 займає 55-у позицію.

Університет Вісконсін-Медісон є державною дослідницької освітньою структурою з кампусом площею 378 гектарів, який містить лікарню, ботанічні сади, молочну ферму та музичний зал. Університет США має дуже гарну академічну репутацію та високий рівнем досліджень, входить в число 100 кращих університетів світу за працевлаштуванням у рейтингу успішності випускників 2018 року, частково через його вражаючі результати випускників.

Університет входить до числа 20 кращих університетів світу у рейтингу QS World University з тематики, серед яких: географія, історія, хімічна інженерія, сільське та лісове господарство, дослідження в області комунікації та ЗМІ, освіта та навчання, соціологія. Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019 він займає 55-у позицію.

Відмінні риси університету Медісон

Університет Вісконсін-Медісон, який також називають UW, Університет штату Вісконсин, Вісконсін, регіонально як UW-Madison, або просто Медісон є одним з американських громадських університетів Айві, який відноситься до вищих державних університетів у Сполучених Штатах, здатних надати колегіальний досвід, який можна порівняти з Лігою Плюща. UW-Madison легко можна класифікувати як докторський університет з вищою дослідницькою діяльністю в Карнегійській класифікації вищих навчальних закладів. 6 років тому, витрати на дослідження склали понад 1,1 млрд. доларів, що є третім показником в країні. Вісконсін є одним із засновників Асоціації американських університетів.

Спеціальності, напрямки досліджень та вартість навчання в Університеті штату Вісконсін

Установа вищої освіти Вісконсін-Медісон є флагманським ВНЗ та він організований у 20 шкіл та коледжів, в яких навчається 29536 студентів та 13802 аспірантів. У 2017 році, ступінь бакалавра отримали понад 8000 випускників, 2700 досягли рівня магістра та 1690 досягли докторських ступенів. Його академічна програма пропонує 136 бакалаврських спеціальностей, а також 148 магістерських програм та 120 напрямків докторантури. Крім бакалаврату у галузі сільського господарства та наук про життя, бізнесу, освіти, інженерії, екології людини, журналістики та масової комунікації, листів та науки, музики, сестринської справи, фармації та соціального забезпечення, університет також підтримує випускників та професійно-технічні школи з екологічних досліджень, юридичних, бібліотечних та інформаційних досліджень.

Вартість навчання для громадян країни як на бакалавраті, так і на магістратурі не перевищує позначки у 2500 доларів. Іноземні громадяни повинні оплачувати трохи більше, таким чином навчання на бакалавраті обійдеться у $10,974/рік, на магістратурі плата складе $16,461/рік. Відсоток зарахування дуже високий та становить показник у 70 пунктів. Попри це, висококваліфіковані фахівці UP-STUDY рекомендують іноземцям зважити рішення вступу до цього інституту, оскільки він має безліч специфічних особливостей та вимагає високих витрат. Аналогічні спеціальності можна отримати в польських університетах, причому з більш низькою платою, але не менш гідною якістю.

Отже, UW-Madison є комфортною освітньою структурою, яка надає студентам бібліотеки, лабораторії, спортивні зали та майданчики, академічні аудиторії. Також, він здатний запропонувати програми міжнародного обміну, матеріальну підтримку та стипендії різного роду. Входячи в число ста кращих університетів, він все ж не є поодиноким ВНЗ, який здатний надати якісну освіту.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини