Легкий вступ до магістратури Канади з польським дипломом. Особливості вступу

7959
Facebook Twitter
Легкий вступ до магістратури Канади з польським дипломом. Особливості вступу

В даній статті розкриємо питання про те, як вступити до магістратури за кордоном, а також, про особливості та перспективи навчання на магістратурі в Канаді з польським дипломом.

На сьогодні, більшість українських студентів зупиняють свій вибір на здобутті вищої освіти за кордоном. Цьому сприяє ряд переваг, які пропонують іноземні ВНЗ українським абітурієнтам.

Через близьке розташування, схожість в культурних моментах та швидку адаптацію до закордонної системи освіти, студенти з України обирають польські університети для навчання на бакалавра.

Після отримання диплома бакалавра, випускники продовжують навчання в магістратурі Польщі або віддають перевагу вищій академічній освіті в іншій країні. Часто, для магістратури або післядипломної освіти, випускники з польським дипломом вибирають ВНЗ Канади. Отже, ми в даній статті розкриємо питання про те, як вступити до магістратури за кордоном, а також, про особливості та перспективи навчання на магістратурі в Канаді з польським дипломом.

Специфіка канадської магістратури

Вступ в канадські університети на магістратуру є відмінною можливістю придбати якісну освіту в країні з високим рівнем життя та великими перспективами, після закінчення навчання. Система освіти в даній країні відрізняється від інших. Магістратура Канади спрямована, перш за все, на науково-дослідні роботи з практичними заняттями, та схожа більше на стандартну аспірантуру в університетах інших країн. Основними умовами для зарахування до ВНЗ даної держави на магістра — це наявність диплома бакалавра, необхідний перелік зібраних документів та добре знання англійської мови, підтверджене тестом TOEFL (Test of English as Foreign Language). Вступні іспити відсутні, але, приймальна комісія проводить відбір майбутніх студентів за середнім балом з виписки диплома бакалавра та згідно з результатами здачі тесту TOEFL. Також, деякі ВНЗ Канади вимагають проходження спеціального тесту на виявлення рівня загальних знань, бал якого повинен бути не нижче 500. Він називається GRE (Graduate Record Examinations).

Переваги канадської магістратури з польським дипломом

Університети Канади зацікавлені в наданні освіти іноземним студентам. Під час вступу до канадських ВНЗ, велику роль відіграють особисті якості та рівень знань, що були придбані студентами, під час навчання на бакалавра. Крім того, Республіка Польща зарекомендувала себе у всьому світі, як країна, яка надає високий рівень викладання. Тому, студенти, у яких є польські дипломи, мають великі шанси вступити на безкоштовну основу та бути кращими на своєму курсі. Давайте більш детально зупинимося на основних перевагах, які відкриває магістратура розглянутої держави:

1. У іноземних студентів є гарна можливість пройти курс навчання у відомих сучасних вчених та взяти участь в унікальних дослідних проектах.2. Вартість канадської магістратури істотно нижча, в порівнянні з іншими англомовними країнами. В середньому, один рік навчання становить 25 000 канадських доларів.3. Важливим привілеєм для іноземних студентів є можливість працювати під час навчання. Щоб покрити витрати на харчування та проживання, студенту дозволяється працювати до 20 годин/тиждень, а також, 40 годин/тиждень на канікулах. Також, канадська магістратура дає дозвіл на роботу до трьох років.4. Навчання в університетах Канади може стати підставою для оформлення посвідки на проживання або, надалі, громадянства.

Підбиваючи підсумки, ми можемо зробити висновки, що вступ до магістратури Канади з польським дипломом — це вагомий внесок у майбутнє іноземного студента, та в побудову успішної кар'єри. Також, вища освіта в канадських університетах несе ряд переваг, як під час навчання, так і після нього. Після закінчення навчання, студенти не залишаються без роботи, тому що канадський ринок праці потребує у кваліфікованих працівниках. Плюс, ВНЗ Канади дають 100% гарантію працевлаштування своїм випускникам. Крім того, фахівці UP-STUDY радять спочатку придбати європейський диплом бакалавра в польських університетах, які славляться якісною та сильною освітою. Кваліфікація бакалавр в Польщі є важливим фундаментом в отриманні наступного степеня освіти та відкриває можливості науково-дослідної роботи в кращих ВНЗ Канади, Азії та США.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини