ТОП університетів світу: Університет Лунда (Lund University). Огляд університету

9153
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Лунда (Lund University). Огляд університету

У Quacquarelli Symond QS World University Rankings 2019 університет Лунда зайняв 78-е місце у світі, розділивши його з університетом Дарема.

Якщо іноземний абітурієнт приймає рішення навчатися у Швеції, у 60% випадків його погляд буде звернений до університету Лунда (LU). Міжнародні студенти цінують даний заклад вищої освіти завдяки великому вибору міжнародних програм, яких тут не менш ніж 100 штук. Також він знаменитий серед іноземців завдяки обміну, кандидатським дисертаціям та дослідженням, які мають високий рейтинг. У Quacquarelli Symond QS World University Rankings 2019 університет Лунда зайняв 78-е місце у світі, розділивши його з університетом Дарема.

Він добре зарекомендував себе у напрямку географії у рейтингах університетів QS World Subject by Subject 2019.

Варто зауважити, що цей ВНЗ стабільно входить до числа ста кращих освітніх структур світу.

Особливості Лундського університету та студентське життя

ВНЗ має кампусом, що розташувався у прекрасному середньовічному університетському місті Лунд, який, на думку більшості, вважається кращим студентським містом у Швеції завдяки унікальному поєднанню традиційних студентських організацій, академічних товариств та учнівських спілок. Така величезна кількість студентських груп забезпечує цілорічний комплекс заходів у різних напрямках. LU має університетські містечка, розташовані у Хельсингборзі та Мальмйо.

В Лунді студенти мають можливість познайомитися з багатою історією та культурною спадщиною шведського середньовічного університетського містечка, та, водночас, стати частиною динамічної та міжнародної атмосфери, створеної студентами та співробітниками освітньої структури.

Крім того, місто перебуває всього у 10 хвилинах від третього за величиною міста Швеції та у 35 хвилинах від міжнародного аеропорту в Копенгагені, що відкриває можливість подорожувати всію Швецією та Європою.

Склад цієї структури освіти

Lund University, серед іншого, відомий розробкою глобального класового середовища, де студенти отримують культурні перспективи та мають можливість спілкуватися з людьми з усього світу. Для досягнення цієї мети, установа фокусується на наданні відкритого та неформального навчального досвіду та створення дійсно міжнародного кампуса шляхом залучення студентів130 різних національностей. На поточний момент він навчає понад 42 тисячі студентів, 15% з яких є іноземними студентами. Природно, за більш ніж 450 років (заснований у 1666 році) історії, ВНЗ звик надавати якісне навчання студентам з різними запитами, тому, кількість міжнародних учнів зростає з кожним роком.

Програми та вартість навчання в (LU)

Університет Лунда пропонує безліч напрямів бакалаврату, а також понад сто магістерських програм, шість бакалаврських англомовних областей досліджень та не менш ніж сімсот курсів, які ідеально підходять для студентів обмінних проєктів, що охоплюють такі теми:

  • архітектурний дизайн;
  • бізнес, економіка та менеджмент;
  • інженерна технологія;
  • навколишнє середовище та стійкість;
  • образотворче та виконавське мистецтво;
  • гуманітарні науки та теологія;
  • міжнародні дослідження та соціальні науки;
  • закон;
  • медицина та здоров'я;
  • наука.

Вартість навчання для локальних студентів не перевищує позначки у 1000 євро, водночас як нерезиденти країни можуть розраховувати на оплату у розмірі 13 тисяч доларів. Більш точну вартість можна визначити в залежності від обраного градуса та напрямку досліджень. Фахівці UP-STUDY рекомендують зважити всі переваги та недоліки даної освітньої структури, оскільки не всі умови підійдуть іноземним абітурієнтам.

Отже, Lund University є престижним ВНЗ не тільки в рамках Швеції, а й на міжнародному рівні. Він був визнаний одним з 100 кращих університетів з працевлаштування випускників у Global Employability University 2018 року. Студенти Лундського ВНЗ отримують відмінні можливості для взаємодії з бізнесом, оскільки місто є унікальним середовищем світового рівня для технологій, знань, інновацій та підприємництва.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини