«Інноваційна економіка. Роль економічної політики» 2019 — інформація про конференцію

5581
Facebook Twitter
«Інноваційна економіка. Роль економічної політики» 2019 — інформація про конференцію

Факультет економ. наук Варшавського університету та Національний банк Польщі запрошують всіх, чиї професії прямо або опосередковано пов'язані з економікою, взяти участь у конференції «Інноваційна економіка. Роль економічної політики».

Факультет економічних наук Варшавського університету та Національний банк Польщі запрошують всіх людей, професії яких прямо або опосередковано пов'язані з економікою, взяти участь у конференції «Інноваційна економіка. Роль економічної політики». Подія пройде 17-18 вересня, на факультеті економіки в UW у Варшаві, Республіка Польща.

Які основні питання будуть розглядатися під час конференція?

На конференції будуть обговорюватися питання, що стосуються інноваційної політики та впливу різних областей, методів та інструментів для інноваційної економіки на національне, регіональне та місцеве самоврядування. Будуть розкриті питання, пов'язані з інноваційністю підприємств, фінансових ринків та економіки, заснованої на передових знаннях. Особливий інтерес другого дня заходу полягатиме у підтримці інновацій в економіці органами місцевого самоврядування.

Що чекає учасників заходу?

У ході конференції будуть обговорюватися проблеми у сфері розвитку інноваційності польської економіки та політики підтримки інновацій місцевого самоврядування.

Будуть представлені результати сучасних досліджень в області інноваційної економіки. В якості спеціальних гостей на лекціях про бізнес-інновації, регіональні інноваційні стратегії, а також про можливості та перешкоди для розвитку інноваційного міста виступить д-р Еліза Герутті з Об'єднаного дослідницького центру Європейського Союзу, проф. Марек Брікс (Варшавська школа економіки) та проф. Іренеуш Домбровский (SGH та Національний банк Польщі).

Всі позитивно рецензовані статті будуть опубліковані у журналі конференції (WNE UW), якому присвоєно номер ISBN, у друкованому та електронному вигляді.

Організатори конференції запрошують надіслати пропозиції для доповідей. Авторам позитивно оцінених рефератів буде запропоновано:

  • презентація доповіді (польською або англійською мовою) першого дня конференції (17 вересня) на одній з тематичних сесій;
  • подача статті для публікації до обраного наукового журналу, який є партнером конференції. Умовою публікації статті є отримання позитивної оцінки відповідно до правил подачі та рецензування текстів, прийнятими окремими журналами.

Серед доступних видань, в яких будуть публікуватися запропоновані наукові тексти, можна знайти такі:

1. Центральноєвропейський економічний журнал. Публікує статті англійською мовою, присвячені економіці, включаючи макроекономіку, відкриту макроекономіку, мікроекономіку, кількісні методи та економетрику, фінанси та методологію економіки. Метою CEEJ є публікація високоякісних статей, що стосуються важливих питань теорії та емпіричних економічних досліджень.

2. Економіст. Публікує оригінальні наукові тексти польською та англійською мовами, присвячені економічним питанням. Всі представлені тексти відповідно до профілю журналу та його редакційних стандартів оцінюються рецензентами у подвійному сліпому порядку та затверджуються для друку Редакційним комітетом.

3. Банк та Кредит. Публікує статті польською та англійською мовами в області економіки та фінансів. Редакція вважає за краще роботи, в яких аналізуються економічні механізми, зокрема грошові процеси, фінансові ринки та функціонування фінансових інститутів та їх вплив на економічні процеси.

4. Краєзнавство. Є піврічним виданням. Оригінальна версія журналу є паперове видання, тексти якого також публікуються у відкритому доступі онлайн. Спеціалізація — державна політика. Журнал публікує в основному статті польською мовою, присвячені питанням, пов'язаним з місією науки в її широкому розумінні, та місцевого самоврядування у розвитку місцевих громад.

Якщо Ви зацікавлені у відвідуванні даного заходу, рекомендуємо прочитати брошуру про конференцію та зареєструватися як учасник через веб-сайт: innov.wne.uw.edu.pl або електронною поштою: innov@wne.uw.edu.pl.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини