ТОП університетів світу: Університет Гонконгу (The University of Hong Kong (HKU)). Огляд університету

7843
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Гонконгу (The University of Hong Kong (HKU)). Огляд університету

Даний вищий навчальний заклад має безліч досягнень та особливостей. ВНЗ, який ґрунтується на дослідженнях, пишається наявністю в своєму арсеналі 111 професорів, які є визнаними найкращими розумами світу.

Університет Гонконгу (HKU) є найстарішим вищим навчальним закладом у Гонконзі, історія якого налічує більш ніж сто років. ВНЗ займає 26-е місце серед найбільш шанованих всеосяжних науково-дослідних університетів світу у рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018. Даний вищий навчальний заклад має безліч досягнень та особливостей. ВНЗ, який ґрунтується на дослідженнях, пишається наявністю в своєму арсеналі 111 професорів, які є визнаними найкращими розумами світу. Він має глобальний зв'язок з більш ніж 340 провідних університетів з 43 країн. Також, приймає студентів з багатьох держав, тому має інтернаціональне студентське співтовариство, яке включає 9000 студентів з 96 куточків світу.

Особливості та специфіка The University of Hong Kong

Крім того, що HKU є 26-м кращим університетом в усьому світі, він має 6 предметів, що потрапили в десятку кращих, а програма HKU Dentistry займає друге місце у світі вже другий рік поспіль. Виняткові академічні стандарти ВНЗ та новаторські дослідження приваблюють багатьох високопрофесійних вчених з Гонконгу, материкового Китаю та з-за кордону.

Навчаючись в даній освітній структурі, у студентів буде можливість познайомитися з деякими провідними вченими світу. Навчальні програми складені як локальною, так і англійською мовою. Особливою гордістю університету є той факт, що більш ніж 99.4% випускників працевлаштовуються в перші кілька місяців, після отримання диплома, на високооплачувані посади, та така тенденція дотримується вже 11 років поспіль.

На поточний момент, HKU, крім навчання пропонує ще ряд переваг, серед яких особливо підкреслює отримання безцінного іноземного досвіду, участь у програмах міжнародного обміну, іноземну інтернатуру. З University of Hong Kong в якості бази учні можуть відправитися в такі місця, як Кембридж, Массачусетський технологічний інститут або Гарвард в М'янму або Південну Африку, щоб розширити горизонти та подивитися на методику навчання під іншим кутом.

Студенти ВНЗ та вартість навчання в ньому

За останні 11 років, більш ніж 99,4% випускників отримали як мінімум одну пропозицію про роботу в кожному послідовному навчальному році, багато хто з яких займаються кар'єрою в таких різноманітних галузях, як фінанси, юриспруденція, інженерія та технології, а також працюють в міжнародних корпораціях, включаючи таких як Apple, Google та Goldman Sachs.

На сьогодні, університет навчає понад 20 тисяч студентів, 39% з яких — нерезиденти країни. Вартість навчання складає як на бакалавраті, так і на магістратурі 18 775 доларів. Водночас, супровідні витрати дуже великі та становлять не менш ніж 18-36 тисяч доларів на рік. Кваліфіковані фахівці UP-STUDY, навіть попри популярність даного ВНЗ, радять розглянути інші освітні структури, оскільки, крім матеріальної сторони, є багато аспектів, які принесуть дискомфорт іноземцям, в тому числі й українським абітурієнтам.

З вищевикладеної інформації випливає, що The University of Hong Kong має багато наукових робіт та досягнень. Він є одним з трьох кращих університетів Азії. Складається з 10-ти академічних факультетів, які пропонують англомовні програми. Особливо успішними є дослідження у напрямку: стоматології, права, лінгвістики, фінансів, біомедицини та інших.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини