ТОП університетів світу: Університет Цінхуа (Tsinghua University). Огляд університету

7377
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Цінхуа (Tsinghua University). Огляд університету

Ця установа вищої освіти відома талантами та науковими дослідженнями. У ВНЗ працює 149 ключових дослідницьких інститути, у тому числі 13 державних ключових лабораторії.

Заснований у 1911 році, Університет Цінхуа є державним дослідним ВНЗ, який послідовно вважається однією з кращих структур освіти Китаю (недавно представленою у 25 найкращих рейтингу Quacquarelli Symonds (QS)). В даний час, в університеті працюють 14 шкіл та 56 відділень.

Ця установа вищої освіти відома талантами та науковими дослідженнями. У ВНЗ працює 149 ключових дослідницьких інститути, у тому числі 13 державних ключових лабораторії

.

Кампус Цінхуа, який розташований на північному заході Пекіна, був визнаний одним з найкрасивіших у світі.

Особливості та інфраструктура Tsinghua University

Ця освітня установа є досить великою навчальною одиницею. Має у своєму розпорядженні бібліотеки, дослідницькі центри, також вона входить до складу APRU (Асоціація університетів Тихоокеанського регіону). Серед шкіл, якими володіє даний навчальний заклад, виділимо наступні:

1. Гуманітарних наук з відділами китайської мови та літератури, філософії, історії, іноземних мов та літератури.

2. Суспільних наук, яка включає: соціологію, психологію, політичні науки, міжнародні відносини, інститут економіки, інститут науки, техніки та суспільства.

3. Економіки та управління, що має відділи маркетингу, бухгалтерського обліку, економіки, фінансів, науки та техніки управління, інновацій та підприємництва.

4. Інформаційних наук та техніки, що включає електроінженерію, мікроелектроніку та наноелектроніку, комп'ютерні науки та технології, програмне забезпечення, науково-дослідний інститут інформаційних технологій.

5. Академію художнього дизайну, яка складається з відділів історії мистецтва, індустрії дизайну, дизайну екологічного мистецтва, керамічного дизайну, дизайну візуальної комунікації, текстилю та дизайну одягу, інформаційного мистецтва та дизайну, мистецтва та ремесла, картин та скульптури.

6. Наук, яка складається з відділів математичних наук, фізики та хімії.

7. Цивільного будівництва, що включає цивільне будівництво, управління будівництвом та гідравлічну техніку.

До складу ВНЗ входять ще багато шкіл, які є не менш важливими та потрібними, як для самого університету, так і для студентів, аспірантів, наукових співробітників, дослідників та інших людей, прямо або опосередковано пов'язані з даною освітньою структурою.

Особливості вступу та вартість навчання

Як і в інших закордонних освітніх установах, в Tsinghua University навчальний рік ділиться на семестри. Процес вступу вимагає ретельної підготовки та залежить від складання іспитів та результатів атестата зрілості. Розроблено програми як китайською, так і англійською мовою. Для іноземних громадян вартість бакалаврату становить $4,695, магістратура — $6,103. Середні витрати на проживання, харчування, спорт, транспорт та розваги вимагають 12-17 тисяч доларів на рік. Але, як об'єктивно помітили фахівці UP-STUDY, українцям й іншим іноземцям не з країн Азії складно адаптуватися та навчатися в даному університеті. Тому, більш доцільно розглянути інші цікаві варіанти, наприклад, польські ВНЗ, які пропонують якісний європейський диплом, низьку плату за навчання, комфортні умови для адаптації та швидке працевлаштування, після закінчення навчання.

Отже, навчання в китайському Tsinghua University є цікавим та перспективним. ВНЗ надає величезний вибір спеціальностей та напрямків досліджень. Хоча оплата за навчання не є надто високою, але складна адаптація та високі додаткові витрати, змушують ретельно задуматися всіх кандидатів про доцільність навчання в Університеті Цінхуа.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини