Топ 10 найбільш високооплачуваних професій у Польщі

3321
Facebook Twitter
Топ 10 найбільш високооплачуваних професій у Польщі

Фахівці UP-STUDY вже знають десятку кращих високооплачуваних робочих місць у Польщі та прагнуть поділитися цією інформацією з Вами, тим більше, що середня зарплата на першому місці складає більш ніж 8,5 тисяч нетто!

Мінімальна заробітна плата зросла у Польській Республіці з настанням нового року. Зміни торкнулися не тільки громадян країни, а й іноземців, що працюють на польській території. Говорячи про іноземних працівників, які займають вакансії, котрі не вимагають високої компетенції, вони можуть розраховувати на мінімальний дохід у розмірі майже 1640 злотих. Що вже говорити у такому випадку про висококваліфікованих фахівцях (громадян та нерезидентів РП), які залучені у топових напрямках. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY вже знають десятку кращих високооплачуваних робочих місць у Польщі та прагнуть поділитися цією інформацією з Вами, тим більше, що середня зарплата на першому місці складає більш ніж 8,5 тисяч нетто!

10 найбільш перспективних робіт у РП з високим доходом

Стежачи за динамікою ринку праці та змінами винагороди за виконану роботу, представляємо результати дослідження, які включають прибуток понад 175 000 чоловік. У представленому списку виразно домінують професії, пов'язані з фінансовим сектором ТА IT-сферою, які в авангарді протягом вже декількох років, та це поки не буде змінюватися. Розглянемо перелік у порядку зростання популярності та винагороди (зарплата у злотих/нетто):

1. Розробник програмного забезпечення — 5535. Фахівці цього профілю більш орієнтовані на написання комп'ютерних програм, які сприятимуть вирішенню завдань, пошуку інформації, створенню та обробці даних та багато іншого.

2. Старший програміст — 5644. Кваліфікований кадр, який займає таку посаду, по суті, керує одним або декількома проектами щодо розробки програмного забезпечення. Також це може бути фахівець, який має кваліфікацію та необхідний рівень підготовки, який відповідає запитам роботодавця.

3. Бренд-менеджер — 5696. Експерт, який працює на цій посаді, впроваджує серії маркетингових технологій щодо конкретного продукту.

4. ІТ-аналітик — 5800. У глобальному розумінні, цей експерт займається усуненням більш складних технічних та організаційних неприємностей, використовуючи принципи загальної теорії спільно з методами системного аналізу.

5. Старший фінансовий аналітик — 5980. Він є фахівцем, що займається аналізом на основі зібраних фінансових даних. Ніякі дії у компанії, пов'язаній з торгівлею грошима, не можуть уникнути уваги працівника, зайнятого на цій посаді, тому що його завданням є не тільки аналіз того, що вже відбулося, але, перш за все, прогнозування та планування майбутніх дій.

6. Старший програміст JAVA — 6270. Спеціаліст, що розвивається у цьому напрямку, займаються розробкою додатків та різних модулів з використанням зазначеної мови програмування.

7. Проджект-менеджер — 6457. Експерт, основна опція якого є управління проектами.

8. Веб-розробник — 6599. Веб-розробник відповідає за створення коду сайту заданою мовою програмування — на стороні сервера. В основному, це стосується правильного обміну даними між сайтом та відвідувачами.

9. Front-end Developer — 7400. Робота Front-end значною мірою заснована на знанні JavaScript, CSS, HTML та спеціалізованих JS-середовищ. Такий програміст піклується, перш за все, про те, як продукт являє себе користувачу з боку інтерфейсу та як користувач бачить розроблені функції.

10. ІТ-архітектор — 8532. ІТ-архітектор планує та визначає ІТ-інфраструктури на основі чинних процесів та робочих процесів. На додаток до аналізу цільової продуктивності, завдання оцінки доцільності інтеграції нових рішень у корпоративну архітектуру є частиною його компетенції.

Підсумовуючи, варто зауважити, що зазначені професії можуть мінятися місцями залежно від зміни затребуваності та, як наслідок, винагороди, але вони будуть популярні ще не один рік. Як показує практика, у Польщі, так та в Європі у цілому, найбільш високооплачуваними є напрямки, пов'язані з ІТ. Зважаючи на викладене, навіть якщо Ви лише починаєте навчання на ІТ-фахівця, після отримання якісного польського диплома, можна буде успішно працевлаштуватися у Польщі та за межами, при цьому з хорошим стартовим окладом та великою перспективою зростання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини