Elab Education Festival 2019 — подробиці події

4597
Facebook Twitter
Elab Education Festival 2019 — подробиці події

5 жовтня 2019 року у Варшаві відбудеться шосте видання Elab Education Festival (EEF) — найбільшого свята міжнародної освіти та планування кар'єри у цій європейській країні. Про всі подробиці дізнаєтесь з нашого огляду.

5 жовтня 2019 року у Варшаві, Республіка Польща, відбудеться шосте видання Elab Education Festival (EEF) — найбільшого свята міжнародної освіти та планування кар'єри у цій європейській країні. Відвідати його мають можливість студенти локальних та іноземних університетів, а також інші зацікавлені особи. Вхід вільний, але для цього потрібно пройти попередню реєстрацію на офіційному сайті.

Інформація про подію, яка пройде на початку осені у столиці Польщі

Цього року захід проходитиме під гаслом «Ваша освіта, Ваша історія». Лейтмотивом фестивалю є планування індивідуального шляху навчання, практичного виміру освіти та майбутніх професій. У заході візьмуть участь 50 закордонних університетів та експонентів, для учасників підготовлено 30 лекцій та семінарів. EEF включатиме Університет Рохемптон у Лондоні, Університет Ковентрі, Університет де Монфорт з Лестера, Університет Трента з Ноттінгема, Лондонський університет Вестмінстера, Університет VIA з Данії, Університет Сакро Куоре у Мілані, а також освітні установи з Великобританії та США.

Фестиваль адресований молодим людям, які планують навчатися за кордоном (а також їхати за кордон з метою стажування, обміну студентами або придбання другого ступеня чи подвійного диплома).

Участь у події — відмінна можливість для прямих переговорів з представниками університетів з усього світу та випускниками, які досягли професійних успіхів завдяки закордонним дослідженням. Для учасників були підготовлені презентації, семінари та бесіди з наставниками з кращих освітніх структур з усього світу.

  • Представники університетів дадуть відповіді, які компетенції будуть затребувані у майбутньому. Як поєднувати інтереси з власним шляхом навчання, щоб знайти себе у професії. Там буде практична інформація про навчання та роботу за кордоном, а також про можливості, які відкриваються, маючи за плечима закордонний досвід досліджень. Стереотип типово жіночої або чоловічої професії буде спростований. Разом з представниками таких компаній, як Google, Orange Leroy Merlin, учасники обговорять тему роботи у великих компаніях відразу після випуску: що чекає випускників на роботі, чого їм слід уникати та як справлятися зі стресом під час співбесіди. На додаток до презентацій та лекцій присутні зможуть взяти участь у семінарах, у тому числі на критичне мислення.
  • Час: початок о 9:00
  • Місце: Універмаг Bracia Jabłkowscy у Варшаві, вул. Брачком 25.
  • Вхід на захід безкоштовний після попередньої реєстрації за адресою: http://eef.edu.pl/
  • Партнер фестивалю — Education USA, офіційний сайт американського уряду про навчання у США.

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    Безкоштовний курс польської мови

    Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

    Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини