І-ий етап всеукраїнської виставки-презентації "Освіта в Польщі 2014"

8830
Facebook Twitter
І-ий етап всеукраїнської виставки-презентації "Освіта в Польщі 2014"

27 жовня о 12:00 у місті Рівне відбудеться Всеукраїнська виставка-презентація "Вища освіта в Польщі 2014-2015"! Запрошуємо учнів та їх батьків! Вхід безкоштовний! Вхід тільки по запрошенню!

27 жовня о 12:00 у місті Рівне відбулася Всеукраїнська виставка-презентація "Вища освіта в Польщі 2014-2015"! Запрошуємо учнів та їх батьків! Вхід безкоштовний! Вхід тільки по запрошенню! Ви зможете ознайомитися із умовами вступу до 8-ми рейтингових університетів Польщі та основними змінами до них.

Програма виставки-презентації:

- Презентація 8-ми рейтингових університетів- Вплив підписання "Угоди про асоціацію між Україною та ЄС" на вступ до ВУЗів Польщі українцями- Зміни у вступній кампанії до Польщі у 2014 році- Виступ організаторів Програми UP-STUDY- Відповіді на запитання присутніх- Реєстрація на вступ до польських ВНЗ по Програмі UP-STUDY на спеціальних умовах (Знижена вартість, безкоштовне страхування)

Реєстрація на освітню виставку-презентацію

Увага! Кількіть місць на відвідування Всеукраїнської виставки-презентації "Вища освіта в Польщі 2014-2015" є обмеженою, саме тому вхід відбувається, виключно, по запрошенню. Запрошення можна отримати зателефонувавши до єдиного call-центру в Україні Програми UP-STUDY до 25.10.13. Реєстрація займе у Вас 3 хвилини. Телефони для реєстрації: (096) 007-0-200, (050) 722-4-777

Всі присутні матимуть можливість прийняти участь у Програмі за зниженою вартістю.Будемо раді ввести Вас у курс справ, щодо вступу до Польщі у 2014 році.

UP-STUDY - Ми маємо відповіді на Ваші запитання

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини