Tech Challenge 2019 — інформація про подію

6335
Facebook Twitter
Tech Challenge 2019 — інформація про подію

Tech Challenge — справжнє свято для програмістів та любителів новітніх технологій. Виграйте 2000 злотих, шанс приєднатися до міжнародного проєкту City Pantry та банджи-джампінгу на Свідницьку!

Вже 4 липня у Барбара Барі по вул. Свидницька (Barbara na ul. Świdnickiej), Вроцлав, Республіка Польща, відбудеться Tech Challenge — справжнє свято для програмістів та любителів новітніх технологій. Виграйте 2000 злотих, шанс приєднатися до міжнародного проєкту City Pantry та банджи-джампінгу на Свідницьку!

Що чекає учасників події?

Під час заходу у всіх присутніх буде унікальна можливість прослухати дві експертні промови: Войцеха Крисяка, CTO Software Brothers та Девіда Стефана, керівника відділу інженерних робіт з City Pantry.

Після основної частини почнеться змагання, в якому братимуть участь чотири команди, кожна складатиметься з чотирьох осіб. 30 питань та головоломок в області програмування та технологій чекають претендентів на головний приз. Краща команда отримає 2000 злотих, та можливість приєднатися до міжнародного проєкту City Pantry.

Під час змагань інші учасники матимуть змогу спробувати банджі-джампінг, катання на американських гірках та навіть дайвінг з акулами. Все це стане можливим завдяки футуристичній віртуальній реальності (VR), яка буде доступна на заході у барі Барбара.

Tech Challenge — це шанс особисто познайомитися з доповідачами та поспілкуватися з ними у легких, неформальних обставинах.

Як взяти участь?

Вже стартувала реєстрація учасників, які бажають стати частиною заходу. Вільний вхід повинен стати ще одним аргументів на користь того, щоб відвідати подію або навіть позмагатися за значний приз. Кількість місць обмежена, тому не варто зволікати із записом на участь.

Більш детальну інформацію про подію та запис можна знайти на сторінці заходу у Facebook: https://www.facebook.com/events/2554434607914253/.

Хто є партнером Tech Challenge 2019?

По-перше, варто відзначити Software Brothers — компанію з розробки програмного забезпечення з більш ніж 10-річним досвідом створення веб- та мобільних додатків. UX/UI експерт. Компанія працює локально у столиці Силезії — у Вроцлаві та реалізує свої проєкти для клієнтів з усього світу (включаючи Великобританію, Австралію, Індонезію, США та Норвегію). Програмний центр Software Brothers сповнений технологій на основі JavaScript, таких, як Node.js, React.js, React Native, Angular. Vue.js, Electron та ін. Крім того, що вони створюють зручні додатки, також компанія спеціалізується на онлайн системах на основі масштабованих рішень. Робота у гнучкій методології дозволяє відповідати на будь-які запити ринку. Завдяки методології SCRUM їм вдається поставляти та постійно адаптувати продукт для задоволення найактуальніших потреб клієнта.

City Pantry — провідна онлайн-платформа для замовлення їжі у Великобританії. City Pantry пропонує їжу з сотень кращих ресторанів Лондона та Манчестера. Працює на ринку з 2013 року. Хороша їжа робить чудову компанію. Керівництво City Pantry так відгукується про себе: «Ми група пристрасних гурманів, які вважають, що кожна команда повинна їсти разом. Ми знаходимося у Лондоні, де ми обідаємо за нашим величезним столом тричі на тиждень. Ми приносимо кращу їжу найяскравішим талантам у всьому Лондоні».

  • 18.00 — початок, вітальне пиво.
  • 18.30-19.00 — Войтек Крисяк (Wojciecha Krysiaka): «Як створити розширену панель адміністратора у Node.js та реагувати з використанням AdminBro».
  • 19.00-19.30 — Девід Стефан: «Технічна інфраструктура для доставлення великих замовлень на їжу у Лондоні»
  • 19.45-21.00 — Tech-Challenge/VR
  • 21.15-21.30 — Фінал та оголошення результатів, вручення призів, фото та відео
  • 21.30-23.00 — Робота у мережі, VR, пиво та відпочинок

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини