Стажування — це тільки початок. Стартував набір на святкову програму стажування у Comarch

7213
Facebook Twitter
Стажування — це тільки початок. Стартував набір на святкову програму стажування у Comarch

Як отримати професійний досвід під час навчання? Як почати свою пригоду з новітніми технологіями? Відповідь проста. Варто стартувати свою кар'єру з участі у практиках та студентських стажуваннях.

Як отримати професійний досвід під час навчання? Як почати свою пригоду з новітніми технологіями? Відповідь проста. Варто стартувати свою кар'єру з участі у практиках та студентських стажуваннях. До 23 квітня проводиться набір на оплачуване стажування у Comarch, яке буде проходити з 1 липня по 30 вересня 2019 року в 12-ти містах Польщі.

Святкове ІТ-стажування у Comarch присвячене студентам, як мінімум, другого року навчання IT та суміжних галузей. У 2019 вони можуть звернутися до програмного профілю (у Java,.Net, C/C ++, базах даних та інтерфейсних технологіях), вбудованих систем, системних інженерів та телекомунікацій.Існує також брак нових продуктів. Поліна Біс, фахівець з підбору персоналу та координатор програми, у нещодавньому інтерв'ю підкреслила, що вперше у студентів є вибір профілю, пов'язаного зі штучним інтелектом та машинним навчанням. На стажуванні AI/ML майбутні стажисти дізнаються, серед іншого, як створювати алгоритми машинного навчання, аналізувати та моделювати дані, оцінювати та тестувати підготовлені моделі та інтегрувати їх з іншими рішеннями.Серед заявників також братимуть участь студенти, зацікавлені в реалізації проектів в області кібербезпеки (тести на проникнення, життєвий цикл розробки захищеного програмного забезпечення, роботи з розробки).

Що організатори можуть запропонувати для дизайнерів?

У поточному році студенти, захоплені UX, знову отримають можливість розвинути свої навички у цій області протягом тримісячного стажування. Їх чекають проблеми з розробкою реальних продуктів з певних галузей, таких як банківська справа або телемедицина з боку UX/UI.Від кандидатів вимагається, перш за все, вміння мислити аналітично, робити висновки на основі наданих даних, готовність діяти, спостерігати за ринком та, звичайно, «проектувати інтуїцію» — тобто готовність приймати проектні рішення.Юстина Солтус (Justyna Sołtys), стажист у 2017 році, яка на даний час працює дизайнером UX у Comarch, кажучи про свою участь у програмі поділилася, що це був її найкращий досвід роботи у Comarch.Під час стажування та роботи у Comarch потрібно бути іноді воїном, але з серцем та інтуїцією! Робота дизайнера — це робота на стику багатьох областей, фахівці працюють з бізнесом, аналізом, клієнтом та розробкою. Вони шукають спільні рішення, які будуть відповідати потребам людей. Вони багато говорять, аналізують це, щоб зрозуміти якомога більше. Щоразу, новий досвід та різноманітність дає розвиток.

Як подати заявку на участь у стажуванні?

Залежно від обраного профілю, студенти можуть взяти участь у святковій програмі Comarch в одній з 12 філій компанії (Білосток, Бельсько-Бяла, Гданськ, Гливіце, Катовіце, Краків, Люблін, Лодзь, Познань, Жешув, Варшава, Вроцлав).Заявки можна відправити до 23 квітня. Все, що потрібно зробити, це заповнити форму та докласти резюме на веб-сайті https://kariera.comarch.pl/staze/. Відібрані кандидати будуть запрошені на кваліфікаційні випробування IT-технологів та дизайнерів для участі у співбесідах. Кращі з них отримають запрошення взяти участь у тримісячному стажуванні, яке триватиме з початку липня до кінця вересня.

Що відрізняє стажування в Comarch?

Протягом трьох місяців, проведених у Comarch, студенти візьмуть участь у реалізації конкретного проекту. Окремі команди отримають завдання, що охоплюють такі етапи, як аналіз проблем, розробка та програмування рішення та реалізація кінцевого проекту, а супервайзери контролюватимуть їх роботу.Крім винагороди за кожен місяць стажування, учасники також зможуть скористатися 5-денною відпусткою.Детальну інформацію можна дізнатися на сайті https://kariera.comarch.pl/staze/, куди також відправляються заявки на участь.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини