Особливості навчання іноземців у Гданську

9118
Facebook Twitter
Особливості навчання іноземців у Гданську

Сьогодні під приціл нашого об'єктива потрапив Гданськ, тому молодим людям, зацікавленим в отриманні професії у цьому місті Троєместа, слід уважно прочитати цю статтю.

Згідно з численними опитуваннями громадської думки, такі міста Республіки Польща, як Вроцлав, Варшава, Краків та Познань, були визнані найбільш про-студентськими, відкритими для міжнародного співробітництва, нових подій. Однак, у Польщі, можна отримати якісну освіту в інших локаціях. Як іноземні, так і місцеві студенти хвалять навчальне середовище, створена у Гданську, Любліні Жешуві, Щецині та Білостоці. Сьогодні під приціл нашого об'єктива потрапив Гданськ, тому молодим людям, зацікавленим в отриманні професії у цьому місті Троєместа (Trójmiasto), слід уважно прочитати цю статтю.

Гданськ (Три-сіті) — кращі міста для студентів Померанії

Розташований у Гданській затоці, Три-сіті більше пов'язаний з літнім відпочинком на морі, ніж з навчанням. Водночас, Гданськ, Сопот та Гдиня є процвітаючим академічним центром, в якому навчаються десятки тисяч студентів у більш ніж 20 державних та недержавних університетах. Двоє з них увійшли до десятки кращих університетів Польщі у рейтингу «Перспективи 2018».

Гданськ — університети у Три-сіті

Найвідоміші та шановні університети у Три-сіті:

  • Гданський університет
  • Гданський медичний університет (цей ВНЗ посів 7 місце у рейтингу перспектив кращих університетів Польщі 2018 роки)
  • Гданський технологічний університет (дев'яте місце у рейтингу Perspektywy)
  • Академія музики
  • Академія образотворчих мистецтв
  • Академія фізичного виховання та спорту
  • Військово-морська академія у Гдині

Студентське життя у Три-сіті. Як цікаво провести дозвілля?

Якщо Ви вирішили навчатися у Tri-City, можете розраховувати не тільки на широкий спектр освіти та високий рівень викладання, а й на безліч можливостей для відпочинку в особливій ​​атмосфері (у якому іншому місті після занять можна відпочити на пляжі Балтійського моря?). Перевага Tri-City полягає у тому, що ці фактично 3 абсолютно різних міста для студентів, разом створюють унікальну агломерацію.

Гданськ має красиве старе місто та багато історично важливих для Польщі місця, наприклад, верф та Вестерплатте. Сопот — це типовий курорт з відомим пірсом та безліччю модних музичних клубів та дискотек. У свою чергу, Гдиня найбільш тісно пов'язана з морем через Військово-морську академію та порт.

У Tricity цікава культурна та розважальна пропозиція для молоді. Тут Ви знайдете багато кінотеатрів, а також театри (у тому числі театр Wybrzeże, Балтійська опера) та музеї, паби, кафе та музичні клуби. Протягом року локальні та іноземні студенти можуть розраховувати на багато заходів та подій, таких як знаменитий фестиваль Open'er, кінофестиваль у Гдині або концерти всесвітньо відомих зірок музики, організовані у Лісовий опері, Ergo Arena та PGE Arena.

Завдяки Szybka Kolej Miejska, студенти можуть швидко переміщатися між 3 містами та знаходити житло у кожному з них. На жаль, ціни на студентське житло у Три-Сіті досить високі — найдорожче у Сопоті.

Середня ціна оренди студії у Гданську становить близько 1200 злотих, трохи дешевше у Гдині, за 900 злотих можна знайти прийнятні умови проживання. Виходячи з положення, студенти наймають житло по кілька людей на двокімнатну квартиру, а також підшукують підробіток, особливо на літній період у сфері гостинності, щоб компенсувати витрати та набути досвіду.

Отже, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що у Три-сіті можна успішно поєднати навчання з відпочинком. Оскільки розвинений сектор туризму, багато хто знаходить тимчасову роботу у цьому напрямку, щоб скоротити навчальні та побутові витрати. Якщо ж такі курортні міста не для Вас, ВНЗ Варшави та Вроцлава завжди відкриють свої двері, навіть якщо розглядати їх в якості університету для переведення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини