StartUp MashUp 2018 наближається. Дивимося відомості про захід!

8427
Facebook Twitter
StartUp MashUp 2018 наближається. Дивимося відомості про захід!

Ви хочете створити щось приємне, але також вигідне? Ви у потрібному місці! Приходьте на захід StartUp MashUp 2018 та втілюйте свої плани у реальність!

Бізнес-ідея проростала у Вашій свідомості протягом довгого часу, але Ви дійсно не вірили, що це може реалізуватися? У Вас є творчі розсіяні уявлення про те, що Ви хочете перетворити на діло, яке зробить Вас не тільки щасливим, але й забезпеченим? Ви хочете створити щось приємне, але також вигідне? Ви у потрібному місці! Приходьте на захід StartUp MashUp 2018 та втілюйте свої плани у реальність!

SUMU — це циклічний захід для студентів університетів Республіки Польща, а також для випускників, які досягли бажаного освітньо-кваліфікаційного рівня, організований PBDA Consulting. Дана подія складається з двох частин — відкритої лекції та дводенних семінарів, з яких учасники виходять не тільки з готовою ідеєю для бізнесу та детальним планом, щоб втілити її у життя, але й з величезною дозою знань щодо створення, запуску та просування стартапів. Тема 6-го випуску Startup Mashup — це призначений для користувача інтерфейс (UX).У поточному році Startup Mashup пропонує денну відкриту лекцію (четвер, 6 грудня 2018 року) яка відкриє учасникам світ User Experience. Старт відбудеться в Університеті економіки у Познані, по вулиці. Незалежності, 10, аудиторія 301A.

У перший день семінару (субота, 8 грудня 2018 роки), поряд з провідними учасниками, всі відвідувачі даної події пройдуть повний процес розробки стартапів — починаючи від вибору бізнес-моделі, шляхом отримання фінансування, до виходу на ринок завдяки творчому просуванню. Крім цього, у всіх охочих випаде чудова можливість дізнатися, як критично дивитися на власні ідеї та що робити, щоб створити успішний запуск.У другий день семінару (неділя, 9 грудня 2018 роки) організатори планують разом з експертами різних областей та учасниками зосередитися на майбутніх клієнтах. Під час заходу відвідувачі вивчатимуть такі теми, як «Досвід користувачів» та «Досвід клієнтів», та дізнаються, як визначити потреби своєї цільової групи. Родзинкою 6-го випуску Startup Mashup буде семінар від Design Thinking, який дозволить учасникам зрозуміти, як підходити до проблем, котрі виникають, та що робити для їх вирішення.

Хто вони, PBDA Consulting?

PBDA Consulting — єдина студентська організація у Познані. Вона працює у світі науки та бізнесу, завдяки чому всі учасники можуть дізнатися про ділові практики під час навчання. PBDA Consulting не тільки організовує заходи, такі як Case Cup Startup Mashup, але й підтримує стартапи, у тому числі малі та середні підприємства в області аналізу, ринкової стратегії та бізнес-консалтингу.До речі, якщо є охота, можна стати членом цієї організації. Членство в PBDA Consulting — унікальна можливість отримати досвід, необхідний для майбутньої професійної кар'єри під час навчання. Нові учасники вивчають все з нуля — для початку потрібні мотивація та бажання розвитку. Більш того, різноманітність у виборі команди гарантує оригінальність та свіжість реалізованих PBDA проектів. Такий зворотний зв'язок дає можливість швидкого та ефективного розвитку. На даний час організація об'єднує студентів трьох університетів Познані: Університету економіки, Університету Адама Міцкевича та Познанського технологічного університету.Не чекайте сприятливих обставин, або того, що ідея втілитися у життя сама по собі, підписуйтесь на семінар та поспілкуйтеся з організаторами безпосередньо!Додаткова інформація: https://www.facebook.com/events/167849120834242/ та на веб-сайті PBDA Consulting: http://pbda.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини