Створіть свій стартап у співпраці з люблінськими компаніями!

8301
Facebook Twitter
Створіть свій стартап у співпраці з люблінськими компаніями!

Даний захід є унікальною можливістю для початку власної справи студентами польських університетів, які мають цікаві ідеї та готові при кваліфікованій підтримці втілити їх у життя.

Набір на програму прискорення від Smart Foodies Business Academy — перший такий проект у Люблінській провінції! На учасників чекає не тільки потужна доза бізнес-знань, а й можливість співпрацювати з люблінськими компаніями, які, серед іншого, допоможуть створити робочий прототип та відкриють доступ до своїх клієнтів. Даний захід є унікальною можливістю для початку власної справи студентами польських університетів, які мають цікаві ідеї та готові при кваліфікованій підтримці втілити їх у життя. Також взяти участь у цьому проекті можуть підприємці-початківці, молоді люди з активною життєвою позицією та інші зацікавлені особи.

Люди або команди, які мають ідеї для інноваційного продукту, обслуговування, програмного забезпечення, застосування або процесу у фармацевтичній, біотехнологічній, медичній, дієтичній або харчовій промисловості, можуть взяти участь у програмі.

Метою проекту є надання знань та розвиток підприємництва у місті Любліні та Люблінській області, Республіка Польща, а також синергія великих компаній з новими стартапами. Завдяки цій комбінації можна буде швидко протестувати бізнес-ідеї учасників та залучити потенційних клієнтів під час реалізації програми. Кращі ідеї будуть втілені у життя, причому координувати їх будуть експерти бізнес-сектора даного регіону.

В ході цього проекту, учасники отримають:

— здатність створювати робочий прототип та представляти його потенційним клієнтам;

— підтримку наставників, експертів та інвесторів на кожному етапі створення продукту;

— доступ до ресурсів, що забезпечує ефективну роботу протягом всієї програми;

— встановлення довгострокового співробітництва у різних формах з компанією, котра інкубує продукт.

Варто зауважити, що це вигідні умови для обох сторін, де одна з них буде отримувати прибуток, а друга, у перші роки становлення — надійного партнера та порадника.

Програма розпочнеться з семінарів стосовно створення ціннісної пропозиції, побудови бізнес-моделі, проведення інтерв'ю з клієнтами, використання Lean Startup та розвитку клієнтів, застосовуючи вибрані онлайн інструменти, корисні при створенні прототипів та розвитку бізнесу, а також презентація бізнес-проектів для інвесторів.Учасники будуть розділені на три групи семінарів. Тренування пройдуть 9-10 червня або 16-17 червня в Любліні (по одній даті на вибір).

Після етапу семінару, учасники представлять свої ідеї та інноваційні роботи у готовому вигляді в Демонстраційний день перед люблінськими компаніями, які й будуть являтися можливими партнерами.

Підприємці виберуть кращих ініціаторів, з якими вони будуть продовжувати свою співпрацю, дозволяючи їм отримати доступ до своїх ресурсів та знань.Окремим учасникам будуть надані додаткові семінари з маркетингу та продажу та 12-тижневе наставництво, у ході якого ідея буде прискорена під опікою експертів Академії Startup та представників компаній, що беруть участь в Академії Smart Foodies Business Academy.

Якщо у Вас є інноваційна ідея, та єдине, що блокує перед початком власного бізнесу — це нестача ресурсів, кличте на допомогу Smart Foodies Business Academy вже сьогодні та реалізовуйте свій проект у співпраці з компаніями Любліна. Ви можете відправляти свої заявки через веб-сайт проекту: www.smartfoodies.pl. Набір триває до 3 червня.Проект організований містом Люблін у співпраці з Академією Startup.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини