Економічні університети Польщі. Де вчитися краще?

12014
Facebook Twitter
Економічні університети Польщі. Де вчитися краще?

Будувати кар'єру в економічному напрямку неможливо без відповідного диплома, який найкраще отримувати в європейських країнах.


Загальний розвиток країни залежить від стабільності та динамічності всіх її галузей. Природно, для активного розвитку економіки будь-якої країни потрібні висококласні фахівці, які будуть управляти, коригувати всі внутрішні та зовнішні взаємозв'язки і процеси. Будувати кар'єру в економічному напрямку неможливо без відповідного диплома, який найкраще отримувати в європейських країнах. Для того, щоб отримати економічну освіту та європейський диплом високої якості, з доступною вартістю за навчальний рік, абітурієнти з України та інших країн СНД вважають за краще заклади вищої освіти Республіки Польща. І не обов'язково обирати ВНЗ тільки економічної спрямованості, адже, зважаючи на те, що дана спеціальність не втрачає своїх позицій та має 88% в рейтингу популярності, її можна опанувати в більшості польських університетів.

Як правильно підібрати ВНЗ, зважаючи на його форму власності?

З чотириста п'ятдесят університетів цієї країни, державного та приватного типу, більшість навчає економічним, гуманітарним та правовим профілям. Якщо Ви ще не визначилися з вибором ВНЗ, тоді дана інформація буде, як не можна до речі. По-перше, навчання в публічних структурах обходиться в два-три рази дорожче тому, що Ви платите за розкручений бренд, але при цьому не виграєте в якості. По-друге, кількість годин та перелік предметів, а також, можливість вибору мови навчання однакові як в приватних, так і в державних університетах. Ну і основне, це той факт, що непублічні університети забезпечують місцем проходження оплачуваного стажування, та допомагають працевлаштуватися відразу по закінченню університету в міжнародні компанії. У той час, як державні вищі навчальні заклади просувають польських студентів у вітчизняні фірми. Вибір за Вами, але переваги очевидні.

Критерії вибору перспективної установи

Як уже згадувалося, економічні спеціальності є в більшості польських інститутів. Тому, якщо у Вас немає конкретних вподобань, то варто обирати гідний варіант, виходячи з таких параметрів:

  • позиція в рейтингу;
  • широта вибору факультетів;
  • співвідношення між ціною та якістю;
  • сильна матеріально-технічна база;
  • відсоток працевлаштування випускників;
  • місто, в якому розташована навчальна структура.

Економічні вищі навчальні заклади РП

Якщо Вас цікавлять конкретно економічні інститути, тоді погляньте на перелік найпопулярніший з них:

1. Варшавська Школа Економіки — одна з найбільших шкіл економічного спрямування.

2. Краківский Економічний Університет — ВНЗ з майже столітньою історією та традиціями.

3. Економічний Університет в Катовіцах — входить до п'ятірки кращих економічних шкіл РП.Варто врахувати, що до економічних спеціальностей відноситься не тільки економіка, а й інші, серед яких: фінанси та бухгалтерський облік, маркетинг, аудит, банківська справа, товарознавство, аналітика та інші. Якщо Ви хочете отримати відмінні знання та придбати блискучі практичні навички в цих напрямках, то варто ретельно придивитися до:

1. Вроцлавського Університету Бізнесу.

2. Столичної Академії Фінанси і Бізнес Вістула.

3. Університету Банківської Справи у Вроцлаві.

4. Університету Банківської Справи в Познані.

З вищевказаного матеріалу випливає, що економічні ВНЗ та ті, в яких можна навчитися даному напрямку завжди будуть мати підвищений попит. Це викликано тим фактом, що жодна держава не може нормально функціонувати без фахівців даного профілю. Отримуючи знання в кращих освітніх установах Польщі, Ви не тільки можете розраховувати на якісний визнаний європейський диплом, а й на те, що зможете працевлаштуватися на перспективну роботу в міжнародну компанію, як в РП, так і далеко за її межами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини