Соціальна програма «Робота з нами» завойовує Польщу

5914
Facebook Twitter
Соціальна програма «Робота з нами» завойовує Польщу

Амбітна програма полягає у підтримці молодих людей, зацікавлених в роботі у сфері торгівлі та послуг, підвищенні професійної кваліфікації та пошуку стабільної зайнятості.

Соціальна програма «Робота з нами» підкорює Республіку Польщу. У проекті беруть участь найбільші торговельні центри країни. Galeria Mokotów, почала даний проект, а Galeria Wileńska продовжує реалізацію цієї соціально важливої ​​мети, яка є частиною довгострокової стратегії CSR Unibail-Rodamco. Амбітна програма полягає у підтримці молодих людей, зацікавлених в роботі у сфері торгівлі та послуг, підвищенні професійної кваліфікації та пошуку стабільної зайнятості.

«Робота з нами» є ключовим елементом діяльності власника та менеджера Galeria Mokotów та Galeria Wilenska, Unibail-Rodamco. Інтерес до навколишнього середовища та підтримання позитивних відносин з ним з допомогою продуманої діяльності, спрямованої на місцеві спільноти, протягом багатьох років став основою бізнес-діяльності компанії. Ініціатива поточного року є важливим елементом нової стратегії КСВ Групи Unibail-Rodamco, запланованої аж до 2030 року.

Передбачається створення кращих місць для роботи

Якуб Скварло, оперативний директор Unibail-Rodamco по Центральній Європі підкреслює, що організатори проекту успішно продовжують довгостроковий план сталого розвитку для всієї Групи.

Його основні цілі містять: екологічний підхід до навколишнього середовища та зміну ставлення людей в бік більшої залученості, особливо тих, які знаходяться у найближчому оточенні. До 2030 року планується скоротити вдвічі викид вуглекислого газу, а також підтримати місцеву зайнятість завдяки робочим місцям у торгових центрах організаторів.«Працюйте з нами» — це польська версія соціальної програми «UR for Jobs», реалізованої у декількох європейських країнах. У минулому році програма охоплювала 15 торгових центрів, у тому числі Вільнюську галерею. Цього року Galeria Mokotów також приєднається до програми.В рамках ініціативи планується навчання молодих людей у ​​віці до 30 років, які пройдуть з 21 по 23 травня. Співробітники Unibail-Rodamco братимуть участь у низці заходів, запланованих для майбутніх співробітників на добровільній основі.

Освіта та підвищення кваліфікації

9 квітня розпочався набір на навчання, до 11 травня кожен охочий може зареєструватися на платформі: www.pracujznami.com.pl. Планується навчити до 100 чоловік. Під час тренувань, тривалістю не менш ніж 6 годин, в групах з кількох людей, будуть, серед іншого, інтерв'ю з професійними консультантами, пропозиції роботи від орендарів, що беруть участь у проекті, а також інтерв'ю з набору персоналу, яке також відбудеться 25 травня під час ярмарку вакансій.

Індивідуальна робота

Пропозиція роботи буде різноманітною: від таких галузей, як роздрібні продажі, харчування, до безпеки, очищення, доставки та логістики. Одним з ключових елементів програми стане волонтерство співробітників Unibail-Rodamco, які братимуть участь в організації навчання та ярмарку вакансій.Програма вже широко транслюється, у тому числі в цифрових каналах Галереї, у громадському транспорті та через листівки, поширювані в місцевих офісах та школах. Вся ініціатива перебуває під патронажем мера району Прага-Полнок та мера Мокотовского району.

Тисячі робочих місць для молоді

У 2017 році в 15 країнах у рамках програми «UR for Jobs» у всіх регіонах, де працює Unibail-Rodamco, більш ніж 440 молодих людей отримали в цілому 18 000 годин навчання. 56% учасників, які становлять до 250 чоловік, знайшли роботу або почали свою освіту, що дозволило їм отримати відповідну кваліфікацію. Це важлива соціальна ініціатива, оскільки в Європі до 20% молодих людей у ​​віці до 25 років є безробітними.Зрештою, до 2020 року програму «UR for Jobs» буде впроваджена в усіх торгових центрах Unibail-Rodamco, в даний час 67 одиниць в Європі. Глобальна мета проекту — створювати до 1000 нових робочих місць щорічно.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини