Smith&Nephew відкриває Глобальний центр загальних послуг у Вроцлаві

7835
Facebook Twitter
Smith&Nephew відкриває Глобальний центр загальних послуг у Вроцлаві

Global Business Services (GBS) управляє всіма послугами Smith[&]Nephew у всьому світі, підтримуючи всю Групу в області фінансів, бухгалтерського обліку, ІТ та HR.

Smith[&]Nephew, світовий виробник медичної промисловості, офіційно відкрив Глобальний центр загальних послуг у Вроцлаві. Global Business Services (GBS) управляє всіма послугами Smith[&]Nephew у всьому світі, підтримуючи всю Групу в області фінансів, бухгалтерського обліку, ІТ та HR. Співробітники Глобального центру загальних послуг у Вроцлаві підтримують всі філії Smith[&]Nephew. Варто зауважити, що їх глобальною метою є підвищення ефективності своєї діяльності коштом централізації послуг, а також вдосконалення та автоматизації процесів.

Phil Priest, SVP GBS у Smith [&] Nephew під час своїх численних інтерв'ю заявили: «Ми дуже раді офіційному відкриттю нашого нового центру у Вроцлаві, Республіка Польща. Це перший центр GBS в Європі. Ми також переконані у тому, що він буде грати важливу роль в якості Центру передового досвіду у рамках Smith[&]Nephew. Керівники центру впевнені, що це буде не тільки сприяти підвищенню стандартів надалі, але й він зможе стати кращим у своїй категорії — точно так само, як мережа GBS в інших місцях».

У Центрі обслуговування Smith[&]Nephew у Вроцлаві на поточний момент працює більш ніж 200 чоловік. Однак це ще не остаточна кількість співробітників штату. Компанія постійно шукає фахівців, що бажають працевлаштуватися на довгостроковій підставі, що спеціалізуються на фінансових системах, бухгалтерському обліку, вдосконаленні процесів, ІТ та HR.

Зважаючи на це, якщо у кого-небудь з читачів є відповідна освіта та бажання стати членом Smith[&]Nephew, можна сміливо відправити свої дані за вказаною нижче адресою та спробувати свої сили на співбесіді. Допускаються не тільки фахівці з великим досвідом роботи, а й випускники польських освітніх структур, які лише отримали диплом та знаходяться на старті своєї блискучої кар'єри. Юстина Пивоварчик, директор Центру загальних послуг у Вроцлаві особливо підкреслила, що жителі Вроцлава добре освічені та високо мотивовані люди, що робить їх ідеальними для роботи в енергійному середовищі співробітників центру. Керівники шукають талановитих людей та пропонують їм цікаві кар'єрні перспективи у привабливих робочих обставинах. Знання англійської мови має вирішальне значення, так само як і здатність ефективно спілкуватися та співпрацювати з кожним з клієнтів.Глобальний загальний сервісний центр Вроцлава Smith[&]Nephew розташований у бізнес-центрі Nobilis за адресою вул. Марії Склодовської-Кюрі. Чинні центри GBS розташовані у Коста-Ріці, Сан-Хосе, Індійському Пуне та Малайзії у Куала-Лумпурі.

Більш детально про Smith&Nephew

Smith[&]Nephew — глобальна медична компанія, метою якої є підтримка медичних працівників у більш ніж 100 країнах світу, у щоденних зусиллях щодо поліпшення життя їх пацієнтів. Компанія займає провідні позиції у таких областях, як ортопедична реконструкція, покращене загоєння ран, спортивна медицина та лікування травм кінцівок. У ній працює близько 15 000 співробітників у всьому світі. Вартість продажу у 2017 році склала майже $4,8 млрд. Smith[&]Nephew — компанія, зареєстрована на Лондонській та Нью-Йоркській фондовій біржі.

Для отримання додаткової інформації про Smith[&]Nephew, будь ласка, відвідайте www.smith-nepher.com та профілі у Twitter (@SmithNephewplc) та Facebook (SmithNephewplc).

Як для Вроцлава, так і для всієї країни, відкриття подібного центру — це значна подія, яка вплине не тільки на звичайних громадян, але й стане корисною для фахівців, які шукають місце працевлаштування. Зважаючи на це, доречно буде стежити за новинами компанії, а краще, якщо є питання, зв'язатися з ними безпосередньо.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини