Почалася реєстрація на «Конкурс прогресу бухгалтерського обліку»

7233
Facebook Twitter
Почалася реєстрація на «Конкурс прогресу бухгалтерського обліку»

PAC або Progress Accounting Competition — це щорічний конкурс, організований для студентів, які цікавляться предметом фінансів у широкому їх розумінні, а також бухгалтерським обліком.

PAC або Progress Accounting Competition — це щорічний конкурс, організований для студентів, які цікавляться предметом фінансів у широкому їх розумінні, а також бухгалтерським обліком та операціями, що відбуваються при діяльності підприємства будь-якого типу. Цього року організатори створюють вже 10-те ювілейне видання конкурсу, який пройде у Лодзі, Республіка Польща. Стати частиною події мають можливість студенти локальних та інших установ освіти Польщі, активна молодь, яка планує пов'язати свою діяльність з фінансами або бухгалтерським обліком, фахівці відповідної сфери, люди бізнесу та всі зацікавлені резиденти країни, та іноземні громадяни, які приїхали до цієї європейської держави.

Метою конкурсу є відбір найкращих студентів з усієї Польщі, які продемонструють навички ефективного аналізу підприємств. Відібрані учні польських ВНЗ отримають унікальне право на участь у Гранд-фіналі.Фіналісти можуть розраховувати на пропозиції щодо роботи та оплачувані стажування від провідних компаній у сфері бухгалтерського обліку, а також цінні матеріальні призи.

Конкурс складається з трьох етапів

— Реєстрація: 01.12.2018 — 20.01.2019

— Реєстрація команд з трьох осіб відбувається на промо стендах.

— Тест з теорії: 21.01.2019 — 17.02.2019

Учасники повинні вирішити онлайн-тест, організований партнерами проекту. Команди, які отримають мінімальну кількість — 85%, можуть розраховувати на проходження до наступного етапу.

— Практичні завдання — Гранд Фінал: 10.03.2019

На цьому етапі буде відібрано кращі десять команд. Команди отримують завдання, підготовлене партнерами проекту, за підсумком якого буде визначено переможців.

PAC — це особливий конкурс, також тому, що студенти, які беруть участь у ньому, повинні працювати у командах, що складаються з трьох осіб. Це дозволяє учасникам перевіряти свої навички у груповій роботі та готує їх до майбутньої взаємодії вже на постійному місці праці, де знання та навички міжособистісного спілкування є одним з найважливіших елементів.

Загальнонаціональний PAC! Конкурс прогресу бухгалтерського обліку — змагання для студентів з усієї країни. Перше видання мало великий успіх, про що свідчить реєстрація понад 230 команд з кожного куточка Польщі, у тому числі з Лодзі, Варшави, Катовіце, Познані, Вроцлава, Щецина, Жешува, Ольштина та інших міст.

За словами Матеуша Корицького, координатора проекту, у цьому році, втім, як і у всіх попередніх, буде ще більшою мірою просунута конкуренція. Організатори обіцяють використовувати як старі перевірені способи, такі як Інтернет, хороші контакти зі студентськими організаціями всієї країни, так і всілякі ресурси засобів масової інформації, рекламні матеріали, плакати, листівки, банери, сітілайти.Важливим елементом конкурсу є зустріч з новими людьми та можливість обміну думками, тому завершення буде супроводжуватися інтеграційною стороною. Для фіналістів будуть підготовлені призи та дипломи. Інформацію про конкурс можна знайти на сайті www.progress.org.pl у розділі «Наші проекти: конкурс з обліку результатів».

Варто зауважити, що і цей і подібні проекти покликані розкривати таланти студентів польських університетів, сприяти проходженню стажувань, напрацюванню фахових навичок. Навіть у разі, якщо учасник не зайняв призове місце, це не означає, що час витрачено даремно, оскільки на цьому заході можна налагодити взаємини з роботодавцями, завести корисні знайомства з однодумцями та просто почерпнути корисну інформацію, яка стане у пригоді при побудові кар'єри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини