Smile Week 2018 у Варшавській школі економіки. Подробиці заходу!

6891
Facebook Twitter
Smile Week 2018 у Варшавській школі економіки. Подробиці заходу!

Tydzień Uśmiechu (Тиждень посмішок) є одним з найбільших благодійних заходів, організованих у стінах Варшавської школи економіки, Варшава, Республіка Польща.

Tydzień Uśmiechu (Тиждень посмішок) є одним з найбільших благодійних заходів, організованих у стінах Варшавської школи економіки, Варшава, Республіка Польща. Цього року Незалежна команда асоціації студентів SGH у 17-е з великим ентузіазмом співпрацює з рекордною кількістю підприємств з відкритими серцями з метою спільної підтримки Фонду «Варшавський хоспис для дітей». Взяти участь мають можливість студенти варшавських та інших університетів Польщі, активна молодь країни та всі зацікавлені особи, які небайдужі до проблем дітей.

Дана подія буде доступна для відвідувань з 9-го по 14-е грудня у парашутному залі SGH, де буде проведено ярмарок подарунків, піднесених понад 100 партнерами. За половину ринкової вартості зацікавлені сторони зможуть купувати товари всіх видів: від косметики, ювелірних виробів та книг, до ваучерів у ресторани та кафе, квитки на уроки танців, мовні курси або кулінарні курси.

Варто підкреслити, що первинною метою акції є принесення допомоги та радості всім тим, хто її потребує. Загальна сума надходжень від ярмарку буде передана на купівлю медичного приладдя та подарунків для дітей, які перебувають під крилом Фонду «Варшавський хоспис для дітей».Протягом останнього тижня буде проведена Twisted Action, т. Е. збирання кепок, які будуть передані компанії з перероблення. Завдяки коштам, отриманим таким чином, водночас ми допомагаємо довкіллю та хоспису.

На цьому не буде кінець Тижня Посмішки. Цього року нова ініціатива приєднується до акції, а точніше — збір речей та подарунків для дітей з дитячих будинків, організованих спільно з Національним порталом дитячих будинків. Організатори рекомендують всім небайдужим людям надати кінцеві товари у хорошому стані, які будуть являти собою, наприклад, книги, іграшки та все, що може знадобитися, в остаточному підсумку, котре приносить радість дітям.Ви коли-небудь замислювалися над тим, що Ви можете зробити, щоб викликати посмішку на обличчі дітей? Це простіше, ніж Ви думаєте! Найважливішими є добрі наміри.У поточному році у рамках проекту «Smile Week», організованого NZS SGH, буде проведено захід, присвячений великій колекції горіхів.

Все дуже просто:

— зібрати горіхи,

— 9-14 грудня привезти їх в аул-парашют,

— насолоджуватися солодким подивом та посмішками дітей!

Що Ви отримаєте натомість?

— мінімум 10 горіхів — цукерки

— мін 20 горіхів — смачне тістечко

— мін 50 горіхів — шматок обраного торта

Детальніше про кампанію: зібрані горіхи будуть передані компанії з перероблення. Отримані таким чином гроші будуть витрачені на цілі благодійної акції цього року, яка є підтримкою Фонду Варшавського хоспису для дітей.

Tydzień Uśmiechu — це циклічний проект NZS SGH, організований в районі Миколайки й Різдва. Це одна з найбільших студентських благодійних кампаній у стінах варшавського університету.Головне завдання цього року — надати матеріальну підтримку нужденним дітям з Фонду «Варшавський хоспис для дітей». У цьому році організовано ярмарок продуктів та ваучерів, отриманих від підприємств та організацій з великими серцями.

Студенти, співробітники Варшавського економічного університету та всі зацікавлені сторони зможуть придбати за привабливими цінами багато продуктів та необхідних атрибутів для святкування Нового року та Різдва Христового.Якщо Ви не байдужі до долі дітей, а також бажаєте придбати продукти та товари для майбутніх свят за зниженою вартістю, тоді обов'язково приділіть увагу даній події.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини