Варшавський Університет Менеджменту. Що потрібно для вступу?

11691
Facebook Twitter
Варшавський Університет Менеджменту. Що потрібно для вступу?

Стаття буде цікавою та пізнавальною всім абітурієнтам та студентам через те, що ми розглянемо особливості вступу до цього ВНЗ, специфіку процесу освіти, а також, розглянемо спеціальності, які найкраще вивчати в WSM.

Як і більшість столичних закладів вищої освіти, Варшавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Menedżerska, WSM) має високий рейтинг та користується популярністю серед поляків та іноземних студентів. У рейтингу центру польської освіти UP-STUDY він займає місце в п'ятірці кращих ВНЗ Республіки Польща. З моменту свого заснування (1995 рік) є одним з провідних бізнес-університетів в східній частині Європи. Славиться високим рівнем викладання, якістю послуг освіти, а також демократичними цінами за навчальний рік, незалежно від науково-кваліфікаційного рівня, мови навчання та напрямку дослідження. Стаття буде цікавою та пізнавальною всім абітурієнтам та студентам через те, що ми розглянемо особливості вступу до цього вищого навчального закладу, специфіку процесу освіти, а також, розглянемо спеціальності, які найкраще вивчати в WSM.

Особливості Університету Менеджменту у Варшаві

Даний вищий навчальний заклад успішно функціонує вже 22 роки, на поточний момент, має понад 8000 студентів, 6% з яких іноземці. Користується величезною популярністю серед польського населення, бо має дуже доступні ціни на навчання. Вартість року навчання на кваліфікаційний рівень бакалавра — 860-1100 євро польською мовою, €1760 — англійською. Магістратура обходиться в 1140 євро. Тут є достатній вибір бізнес-напрямків, а також, можливо навчатися на топових спеціальностях, які викладаються на високому рівні, наприклад, інформатика та фінанси. Форми навчання, котрі переважають — стаціонарна та заочна. Взагалі, ще з часів початку свого функціонування, орієнтується, в основному, на інформатиці, менеджменті та правознавстві.

Що стосується процесу вступу, то завдяки підписаній домовленості між центом UP-STUDY та Варшавським Університетів Менеджменту, він суттєво спрощений, для українських абітурієнтів. Для вступу достатньо підписати договір з компанією UP-STUDY, та можна розраховувати на гарантоване зарахування, після вступної кампанії.

Перспективи після закінчення WSM

У цього вищого навчального закладу, аудиторії оснащені за останнім словом техніки, а також, дуже високий рівень викладання та великий викладацький склад, тому, завдяки цим факторам університет випускає дійсно висококласних фахівців. Завдяки цьому, WSM має один з найвищих показників працевлаштування не тільки в столиці, а й у всій Республіці Польща. ВНЗ відкриває можливість реалізувати свій потенціал не тільки в Польщі, тому що, після проходження акредитації Business [&] Technology Education Council, диплом визнається сотнею країн світу. При Університеті організовано агентство, яке допомагає у працевлаштуванні. Також, в це агентство можна звернутися за допомогою в написанні мотиваційного листа, та за порадами для проходження співбесіди. Співробітники допомагають знайти місце, в якому можна пройти практику або стажування.

Для студентів, які ведуть активний спосіб життя, є можливість, у вільний від навчання час, відвідати басейн, спортивний зал, секцію для заняття фітнесом. Також, установа має красивий кампус, та концертний зал, який може вмістити до семисот чоловік. WSM має домовленість про співпрацю з ELMS College США, тому, є можливість поїхати в Америку за програмою обміну студентами, та деякий час повчиться за кордоном, перейняти досвід та ознайомитися з культурою.Отже, з отриманої інформації потрібно підкреслити, що навчання у Варшавському Університеті Менеджменту буде не обтяжливим та цікавим, до того ж відкриває масу можливостей. Завдяки компанії UP-STUDY, процес вступу для українських абітурієнтів максимально спрощений. У цьому провідному бізнес-університеті можна отримати хорошу спеціальність, з помірною платою за навчальний рік. Під час дозвілля, можна скористатися спортзалом ВНЗ, взяти участь в наукових конференціях, або вивчати пам'ятки багатої Варшави.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини