SingularityU Poland Global Impact Challenge 2019 — інформація про конкурс

7510
Facebook Twitter
SingularityU Poland Global Impact Challenge 2019 — інформація про конкурс

До 9 вересня цього року триватиме останній набір для другого видання найбільшого у Центральній та Східній Європі конкурсу стартапів — SingularityU Poland Global Impact Challenge.

До 9 вересня цього року триватиме останній набір для другого видання найбільшого у Центральній та Східній Європі конкурсу стартапів — SingularityU Poland Global Impact Challenge, організованого Фондом Digital University. У конкурсі будуть відібрані найінноваційніші роботи, чиї новаторські ідеї можуть допомогти розв'язати такі проблеми цивілізації, як голод, хвороби, глобальне потепління та забруднення навколишнього середовища. Призом є участь у Глобальній програмі стартапів на кілька тижнів у Кремнієвій долині та запрошення Себастьяна Кульчика на третій випуск InCredibles.

Актуальна інформація про конкурс

Формула конкурсу була створена одним з найважливіших американських освітніх аналітичних центрів в області нових технологій — Університетом Сингулярності (SU), що базується у Сан-Франциско, який також є бізнес-інкубатором, котрий готує найталановитіших світових лідерів для розв’язання глобальних завдань сучасного світу.

Для Університету Сингулярності важливою ідеєю є допомога у поліпшенні світу коштом використання нових технологій. Проєкти, які вводять у нову еру, мають цінність. Багато уваги приділяється авторам проєктів, оскільки організатори націлені на пошук людей з великим потенціалом.

Стратегічним партнером конкурсу є Себастьян Кульчик, міжнародний інвестор, випускник Університету Сингулярності, президент Kulczyk

Investments та творець Manta Ray Ventures, глобального венчурного фонду, який інвестує в інноваційні компанії з сектора нових технологій.

У нещодавньому інтерв'ю він підкреслив, що співпраця з людьми, які створюють проривні технологічні проєкти, змінюють світ, є однією з найцікавіших подій у його житті.

Себастьян Кульчик є не тільки партнером змагання SingularityU Poland Global Impact Challenge 2019, але й творцем InCredibles, програми наставництва, організованої втретє, на яку запрошуються фіналісти престижних стартап-конкурсів у Польщі. У рамках InCredibles, переможець SingularityU Poland Global Impact Challenge 2019 отримає можливість взяти участь у дводенній поїздці до Google у Лондоні для зустрічей з наставниками та інвесторами, участі в європейській конференції для стартапів Slush у Гельсінкі та у конференції Masters[&]Robots, організованої у Варшаві з десятками експертів та наставників з усього світу.

Чому варто взяти участь?

Для молодих новаторів або засновників стартапів, це найкраща з наявних програм, та водночас батут до зовсім іншого світу, вступ до глобальної мережі контактів. Торішнє польське видання Global Impact Challenge було оголошено кращим конкурсом для ентузіастів технологій серед всіх 128 заходів такого типу, що проводяться SU у всьому світі! Цьому року буде розширена аудиторія конкурсу, включивши інші країни регіону Центральної та Східної Європи, крім Польщі: Чехію, Словаччину, Україну, Австрію, Угорщину, Естонію, Литву, Латвію, Румунію та Болгарію.

Організатори очікують заявок з різних верств суспільства: від інженерів, вчених, ентузіастів технологій. Основними критеріями є 21 рік, вільне володіння англійською мовою, повністю сформована ідея, як мінімум 2 стартап-співзасновники.

Фінал, на який будуть запрошені максимум 10 команд, відбудеться 7 жовтня у Варшаві, у кампусі Google.

Умови участі у конкурсі та іншу інформацію можна знайти за адресою:

  • Організатор: Фонд Digital University www.digitaluniversity.pl
  • Сайт конкурсу: https://su.org/gic/poland-2019/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини