Легкий вступ до магістратури Австралії з польським дипломом. Що для цього потрібно?

6860
Facebook Twitter
Легкий вступ до магістратури Австралії з польським дипломом. Що для цього потрібно?

Дана стаття буде цікава всім студентам, які досягли ступеня бакалавра в Польщі, та розглядають варіанти проходження магістратури в Австралії.

Вступ до закордонної магістратури — завжди відповідальний та трудомісткий процес. Варто враховувати не тільки вартість навчання в обраному вищому навчальному закладі, а й його специфіку (придбання практичних навичок або дослідницька діяльність). Отримавши науково-кваліфікаційний ступінь бакалавра в Республіці Польща, більшість випускників залишаються там, для продовження навчання, оскільки, якість знаходиться на високому рівні, обстановка вже знайома та котування диплома — дозволяє реалізувати свій потенціал у багатьох країнах. Трапляється, що випускники польського бакалаврату воліють або змушені проходити магістратуру в інших державах. Дана стаття буде цікава всім студентам, які досягли ступеня бакалавра в Польщі, та розглядають варіанти проходження магістратури в Австралії.

Як вступити в австралійську магістратуру з польським дипломом?

Найголовнішим є той факт, що польський диплом визнається не тільки іноземними роботодавцями, а й ВНЗ, тому, отримавши ступінь бакалавра в Польщі, можна, при потребі, сміливо збирати документи для освоєння програми магістратури в Австралії. Для вступу потрібні наступні документи:— диплом бакалавра з вкладишем, переведеним у відповідному бюро. Середній бал повинен бути досить високим, через те, що конкуренція серед кандидатів дійсно велика;— сертифікат про володіння англійською мовою. Без належного знання мови, вступити та отримати хороші знання не вийде, при всьому бажанні. Рівень, який офіційно представлений у вимогах зазначений В1 або В2, що відповідає 6.0 балами IELTS або 78 балам TOEFL ibt;

— академічні рекомендації та мотиваційний лист;—GRE/GMAT іспити. В більшість університетів Австралії потрібно складати додатковий іспит. Вимоги до даного випробуванню можна знайти на сайті освітньої установи.Терміни подачі документів для іноземних кандидатів регламентовані, та, звичайно орієнтовані на грудень-січень.

Де краще вчитися на магістра?

Варто зауважити, що, вибираючи австралійську магістратуру потрібно розуміти, що витрати будуть просто колосальними. Середня вартість навчального року знаходиться в діапазоні 25-30 тисяч доларів. Також, додаткові витрати на проживання та харчування будуть значно вище, ніж в Польщі. У зв'язку з викладеними фактами, варто зважити всі за та проти австралійської вищої освіти. Якщо студенти зважуються продовжити навчання в Польщі, вони можуть розраховувати на отримання практичних навичок, великий вибір спеціальностей, доступну вартість та диплом, який визнається не тільки Європою, але й тієї ж Австралією. Тим більше, що не потрібно буде знову проходити адаптаційний період та шукати нове житло. З отриманим в польських установах вищої освіти магістерським дипломом, на міжнародний ринок виходить фахівець, який може витримати конкуренцію та знайти гідне робоче місце з високим рівнем оплати праці.

Ще одним неймовірним плюсом магістратури в Польщі є те, що українці та деякі інші іноземці мають підстави вступити на безкоштовне відділення. Також, завдяки програмам обміну студентами, можна, під час навчання на польській магістратурі, поїхати на деякий період в інші країни, щоб подивитися умови та дізнатися методики викладання в іноземних державах.Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що досягнення другого науково-кваліфікаційного ступеня як в Австралії, так і в Польщі — трудомісткий та відповідальний процес. Якість в обох країнах знаходиться на високому рівні, але австралійська освіта обходиться в рази дорожче. Тим часом, закінчивши навчання в РП, випускники отримують таку ж кількість перспектив, але за значно більш лояльну плату. Як підкреслюють експерти UP-STUDY, навчання англійською мовою доступно в кожній з країн, тому, вибір залежить тільки від особистісних переваг.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини