Що обов'язково подивитися Будапешті? Красиві місця для фото в Instagram

11122
Facebook Twitter
Що обов'язково подивитися Будапешті? Красиві місця для фото в Instagram

Будапешт саме те місце, в якому можна зробити багато вдалих фотопоінтов, не тільки досліджуючи пам'ятні місця, а й просто прогулюючись.

Будапешт є містом, котре часто відвідують туристи багатьох причин: по-перше, через те, що воно помпезне та величне; по-друге, не має значення, в яку пору року відвідувати, пам'ятки вражають уяву завжди; по-третє, витрати на транспорт досить низькі не тільки автобусом або поїздом, а й літаком. Українці, в останні кілька місяців, мають значно більше можливостей для відвідування європейських країн через те, що відсутня необхідність оформлення візи при короткострокових поїздках. Дивлячись на всі перераховані чинники, чому б не поїхати в столицю Угорщини з метою культурного збагачення? Оскільки, ми живемо в 21 столітті, та звикли ділитися своїми враженнями й побаченим, Будапешт саме те місце, в якому можна зробити багато вдалих фотопоінтов, не тільки досліджуючи пам'ятні місця, а й просто прогулюючись.

Пам'ятки, які неможливо обійти стороною

У кожній столиці європейської держави є найбільш впізнавані, символічні пам'ятки, які, при відвідуванні даного міста, неможливо не подивитись. Будапешт не є винятком, і, як одне з головних місць, із задоволенням, демонструє всім приїжджим будівлю Парламенту. Витончена будова по праву є головним символом не тільки столиці, а й усієї країни. Обов'язково слід зробити серію фотознімків таких визначних місць:1. Будайська фортеця. Піднімаючись на фунікулері можна встигнути подивитися інші величні споруди, а пізніше насолодитися оглядом фортеці.2. Рибальський бастіон. У Будайської фортеці багато гідних куточків, але особливо хочеться підкреслити цей бастіон, бо він є унікальною фортецею з білого каменю, з якої відкривається панорама на Дунай.

3. Підвісний міст. Варто фотографувати його не тільки з берега, але й з палуби теплоходу.4. Другий трамвай. Його можна використовувати в якості заміни оглядової екскурсії через те, що він проходить уздовж Дунаю, можна швидко та дешево переглянути багато знакових місць.

Незвичні ракурси Будапешта

Є звичні туристичні стежки, а є ті місця, які здаються буденними для жителів міста, але захоплюючими та незвичними для приїжджих з різних міст та країн. До таких місць варто віднести наступні:— музей «Підземний світ Графа Дракули», який відрізняється холодним приміщенням величезних розмірів з присутністю таємничих звуків, не тільки наведе жах на відвідувачів, а й вразить своїми таємницями;— залізничний музей транспорту. Ретро фотопоінти Вам гарантовані. Цікаво відвідувати не тільки одному, але, навіть в компанії з дітьми, бо все продумано та безпечно;— "Szimpla Kert" — цей бар можна назвати унікальним, через те, що всередині він нагадує справжні руїни, але привітний обслуговуючий персонал, задоволені й веселі клієнти та смачні напої — роблять його не тільки незабутнім, але і досить затишним;

— угорський цирк. Тут можна провести час не тільки весело, але й пізнавально. Не найбільша арена та оригінальні номери, але ось акторська майстерність дійових осіб — заворожує;— будинок терору. Не те місце, де можна незатійливо пофотографувати, але, відвідати варто, бо подібні місця перевертають світогляд.

З викладеної інформації, можна зробити висновок, що, збираючись в Європу, потрібно обов'язково відвідати столицю Угорщини. За твердженнями фахівців UP-STUDY, тури з України коштують не дорого, в місті дуже багато цікавих місць, супровідні витрати — невисокі, багато пам'яток, які просяться в кадр для Instagram. Доброзичливі та комунікабельні угорці готові завжди прийти на допомогу, та, якщо Ви прибули без чіткого плану відвідування, не варто хвилюватися, завжди знайдуться чуйні громадяни, які Вас направлять в найцікавіші місця.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини